JUNAJTED SVE DALJE OD LIGE ŠAMPIONA: Arsenal razbio "đavole", Ronaldo pogotkom ispisao istoriju Premijer lige (VIDEO)

Č. V.

23. 04. 2022. u 15:46

MANČESTER junajted nastavio je da posrće kada je u pitanju borba za mesto koje vodi u Ligu šampiona. "Crveni đavoli" su izgubili još jedan derbi. Arsenal je na "Emirejtsu" slavio sa 3:1.

ЈУНАЈТЕД СВЕ ДАЉЕ ОД ЛИГЕ ШАМПИОНА: Арсенал разбио ђаволе, Роналдо поготком исписао историју Премијер лиге (ВИДЕО)

FOTO: AP

Vratio se Kristijano Ronaldo posle porodične tragedije, a navijači kluba iz Londona su ga dočekali ovacijama i aplauzom. Ipak, ni on nije mogao da pomogne ekipi da izbegne poraz. Ovim neuspehom ekipa Ralfa Rangnika za mestom koje vodi u elitno takmičenje zaostaje šest bodova.

"Tobdžije" su fantastično počele meč, posle 32 minuta igre imale su prednost od 2:0. Najpre je u 3. minutu Njunjo Tavareš uspeo da pronađe put do gola Davida de Hee, a onda se u strelce upisao i Bukajo Saka.

Ipak, samo dva minuta nakon pogotka reprezentativca Engleske na scenu je stupio sjajni Portugalac koji je smanjio rezultat posle asistencije Nemanje Matića.

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena je tim pogotkom ispisao istoriju Premijer lige. Postigao je 100. gol u ovom takmičenju posle 223. utakmica. Jubilarni pogodak je posvetio preminulom dečaku.

Drugo poluvreme moglo je da ima totalno drugačiji tok, no Bruno Fernandeš je u 57. minutu promašio penal, a onda je i VAR poništio gol Ronalda zbog ofsajda.

Arsenal je skupo kaznio propuste gostiju. Konačan rezultat postavio je Granit Džaka majstorskim pogotkom koji je postigao u 70. minutu.

Junajted se posle ovog poraza nalazi na šestom mestu sa 54 boda, šest manje od četvrtoplasiranog Arsenala koji ima i utakmicu više od "crvenih đavola".

 

BONUS VIDEO: MILIJARDE U IGRI: Srbin među deset najvrednijih fudbalera na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!