HRVATI SE NASLAĐUJU: "Potez devojke Đokovićevog brata na turniru u Beogradu izazvao zgražavanje dela javnosti"

Novosti online

23. 04. 2022. u 15:31

HRVATSKA sportska javnost izgleda da ovih dana baš pomno prati dešavanja u Beogradu.

ХРВАТИ СЕ НАСЛАЂУЈУ: Потез девојке Ђоковићевог брата на турниру у Београду изазвао згражавање дела јавности

Foto ATA Images

Razlog je takmičarski povratak Novaka Đokovića tenisu, posle ranih eliminacija u Dubaiju i Monte Karlu, ali "Jutarnji list" je rešio da ode korak dalje od svoje konkurencije.


Uz naslov "Potez devojke Đokovićevog brata na turniru u Beogradu izazvao zgražavanje dela javnosti", koji je ispraćen nadnaslovom "Lavina reakcija", iako se nijedna od reakcija ne navodi, taj velikih hrvatski medij piše sledeće:


"U Beogradu se, prema najnovijim saznanjima, za tamošnji ATP turnir ne akredituju samo službene osobe - predstavnici medija, VIP-zvanice, medicinske, ugostiteljske i druge službe koje bi na ovaj ili onaj način mogle pomoći u što boljoj organizaciji ili promociji turnira tenisera koji se odigrava ove sedmice. U slučaju porodice Đoković, organizatora i idejnih pokretača turnira, priča ide i malo dalje.

Naime, gospodična Saška Veselinov, devojka Novakovog brata Đorđa, direktora turnira, za turnir je odlučila da akredituje svog psa.

Pudlica Zara je, kao što se to vidi po pohvalama gospođice Veselinov na društvenim mrežama, dobila, ni više ni manje već - predsedničku akreditaciju. 

To znači da će Zara do kraja turnira imati ekskluzivan pristup predsedničkoj loži.

Zara je tako dobila dopuštenje za kretanje u sektorima 8, 10, 11 i 14 Novakovog tenis-centra, a ima i svoj QR kod", piše Jutarnji list.

BONUS VIDEO: Bonus video: Kad Novak Đoković i njegov sin Stefan sparinguju

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (7)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju