IBRAHIMOVIĆ JE ZABAVAN: Italijanski drugoligaš zove Zlatana

Novosti online

22. 04. 2022. u 15:10

ZLATANU Ibrahimoviću (40) ističe ugovor sa Milanom na kraju sezone, a sve je izvesnije da neće potpisati novi ugovor sa rosonerima.

ИБРАХИМОВИЋ ЈЕ ЗАБАВАН: Италијански друголигаш зове Златана

Foto: AP

Nema sumnje da bi vlasnici Milana voleli da Ibra ostane kod njih, ali uslov je da prihvati mnogo manju platu, što je malo verovatno da će Šveđanin uraditi, pa je verovatnije da će potražiti novi tim.

Novi klub se i javio, a radi se o Bariju, timu koji je izborio plasman u Seriju B, a koji inače gleda 20.000 navijača, što ih stavlja na 10. mesto u čitavoj Italiji. Inače, Bari predvodi Luiđi De Laurentis, sin predsednika Napolija Aurelija De Laurentisa, koji je i sam priznao da želi Ibru u svojim redovima.

- Ibra mi je zabavan. Reč je posebnom karakteru, ima sjajnu komunikaciju i moćan je. Da ga dovedem u Bari s 41. godinom? Što da ne? - rekao je gazda Barija.

Pitanje je da li Bari može ispratiti finansijske zahteve Ibrahimovića, kao i to da li je Šveđanin spreman da se spusti korak niže i odustane od igranja u Ligi šampiona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a predstojeće Olimpijske igre - Pariz 2024, posebno su zanimljive ovih dana, zbog "ruske situacije".

24. 04. 2024. u 13:44

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati