LEGENDARNI HOLANĐANIN NE LIČI NA SEBE: Fudbalski boem završio karijeru, pa se ozbiljno zapustio (FOTO)

Novosti online

08. 04. 2022. u 09:39

POSTOJE fudbaleri koji su jako voleli da uživaju u životu van terena. Noćni provodi, alkohol, zgodne žene i lude nezaboravne noći su za neke bili dnevna rutina.

ЛЕГЕНДАРНИ ХОЛАНЂАНИН НЕ ЛИЧИ НА СЕБЕ: Фудбалски боем завршио каријеру, па се озбиљно запустио (ФОТО)

Foto: Printskrin

Takav život je vodio i Vesli Snajder, veliki fudbalski boem i žrtva jedne od najvećih nepravdi kada je u pitanju dodela Zlatne lopte. Mnogi su skloni reći da je Snajder 2010. godine doživeo ono što je Robert Levandovski prošle.

Holanđanin je te godine igrao fudbal života. Osvojio je sa Interom trostruku krunu, uključujući Ligu šampiona, dok je Holandiju odveo do finala Svetskog prvenstva, a na kraju nije završio ni u Top 3. Ispred njega su bili Mesi, Iniesta i Ćavi.

- Mogao sam da budem kao Mesi i Ronaldo, ali jednostavno nisam to osećao. Uživao sam u životu, možda sam pio i koju čašu alkohola više - rekao je Snajder jednom prilikom.

- Leo i Kristijano su različiti, oni su se dosta žrtvovali i to je meni u redu. Međutim, moja karijera je svakako bila neverovatna - dodao je tada Holanđanin.

Nekada najbolja "desetka" sveta je već tri godine u penziji. Kada se penzionisao, mnoge je šokirao svojim izgledom, pošto je dobio znatan broj kilograma.

Međutim, njegova najnovija fotografija koja je počela da kruži društvenim mrežama nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Snajder se pojavio na jednoj dobrotvornoj utakmici za pomoć stradalim u ratu u Ukrajini i utisak je da izgleda krupniji nego ikad.

Da je oduvek bio fudbalski meraklija potvrđuje i njegova izjava iz vremena dok je nosio dres Intera.

Naime, u Milanu je bio sa ženom na zabavama do šest ujutro, a uveče bi davao golove u Ligi šampiona.

- Jednom smo žena i ja otišli na zabavi koju je organizvao Armani. Tu su bili Džordž Kluni i Megan Foks. Kući smo se vratili u šest ujutru i uveče sam u Ligi šampiona protiv Verdera upisao asistenciju i postigao gol.

- Nakon što sam to uradio jednom, nisam imao straha da uradim ponovo - kazao je Snajder, koji je osim za Inter od evropskih velikana još igrao za Ajaks i Real.

U Evropi je nastupao i za Galatasaraj i Nicu. Poslednji klub mu je bio Al-Gharafa iz Katara. 

Kada je u pitanju njegov privatni život, Snajder se pre nekog vremena razveo od dugogodišnje supruge Jolante Kabau. Nije u svetu fudbala i ima vlastitu vinariju čija vina promoviše širom Evrope i sveta...

BONUS VIDEO VLAHOVIĆ NOVI REKORDER: Pet najvećih transfera srpskih fudbalera

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!