POL POGBA PROŽIVEO DRAMU: Dok su bebe spavale, lopovi ušli u kuću Francuza

Novosti online

17. 03. 2022. u 10:41

VELIKU dramu proživeo je Pol Pogba. Naime, lopovi su upali u njegovu kuću dok je on bio na utakmici protiv Atletiko Madrida.

ПОЛ ПОГБА ПРОЖИВЕО ДРАМУ: Док су бебе спавале, лопови ушли у кућу Француза

FOTO: AP

Dobra vest je da niko nije povređen, a u trenutku dok su lopovi ulazili u dom Francuza njegova deca su spavala.

- Najgoru noćnu moru naša porodica doživela je prošle noći kada su lopovi provalili u naš dom dok su bebe spavale u svojoj sobi -  napisao je Pol Pogba na svom Tviteru i nastavio:

- Lopovi su bili tu svega pet minuta, ali oduzeli su nam nešto mnogo vrednije od bilo čega što smo imali u našem domu, a to je osećaj sigurnosti i bezbednosti. To se dogodilo tokom poslednjih minuta sinoćne utakmice kada su lopovi znali da nismo u našem domu. Supruga i ja smo požurili kući, ne znajući da li su naša deca bezbedna i nepovređena. Kao otac, nema goreg osećanja na svetu od onog kada ne možete da zaštitite svoju decu. Iskreno se nadam da niko nikada neće morati da oseti ono što sam ja sinoć osetio - napisao je Pogba.

Podsetimo, Mančester junajted je eliminisan u osmini finala Lige šampiona, pošto je poražen na "Old Trafordu" od "jorgandžija" sa 1:0 - ukupan rezultat 2:1 za Madriđane.

BONUS VIDEO: Zavirite u fudbalski dom Fejenorda

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DULJAJ PREKINUO SPEKULACIJE! Otkrio da li je namerno dobio žuti karton pred večiti derbi