POVREDA ILI JASAN SIGNAL? Mbape propušta Real, navijači PSŽ-a zabrinuti!

Novosti online

07. 03. 2022. u 20:54

FUDBALER koji je rešio prvi meč između PSŽ i Reala. Kilijan Mbape, neizvestan je za revaš meč na Santjago Bernabeu.

ПОВРЕДА ИЛИ ЈАСАН СИГНАЛ? Мбапе пропушта Реал, навијачи ПСЖ-а забринути!

FOTO: EPA

Francuski napadač bio je od presudnog značaja u pobedi "svetaca" (1:0), kada je postigao jedini gol, a navijači su zabrinuti za najboljeg igrača tima. Poslednje informacije sa treninga govore da bi Kilijan mogao da propusti duel u Madridu.

Njega je na današnjem trenigu neoprezno povredio Idrisa Gej. Nagazio ga je na stopalo, a mladi napadač je odmah napustio trening. Nakon prve pomoći lekarske ekipe upućen je na dalji pregled.

Ohrabruje to što nema preloma, ali francuski mediji navode da će sve do polaska u Madrid biti upitno hoće li igrati Kilijan Mbape.

FOTO: AP

Navikli smo već da u ovakvim situacijama krenu "kafanske priče", te se odmah govorilo o "stanju povrede" reprezantivca Francuske.

Teorije o povredi

Deo javnosti kritikuje Geja zbog nesmotrenosti, a drugi teoretičari zavera smatraju da je "dobio preporuku iz Madrida da propusti meč protiv budućeg kluba, koji će se igrati u sredu".

FOTO: AP

Transfer u Real

Podsetimo, Mbape je rekao da neće do daljeg komentarisati svoju budućnost, a Bild je to okarakterisao kao "gotovu stvar", odnosno da je sa (predsednikom Reala) Florentinom Perezom dogovorio uslove o saradnji, te da bi čitav posao trebalo da bude obelodanjen nakon revanša u Madridu...

Francuz je ove sezone odigrao 34 utakmice, postigao 24 gola i namestio još 17.

BONUS VIDEO: DEVOJČICE ŽELE DA IGRAJU FUDBAL: Tim menadžerka ženske fudbalske selekcije Bojana Veselinović

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov