UZ GROBARE SVE LAKŠE: Često vodim navijanje, dišemo kao tim

Novosti online

07. 03. 2022. u 17:02

NEMANjA Stevanović je već mnogo puta pokazao da kada on stane između stativa, opravda poverenje koje trener Stanojević ima u njega za svaki minut. Tako je bilo i u utakmici 26. kola Super lige Srbije koju su crno-beli dobili u Subotici protiv ekipe Spartaka.

УЗ ГРОБАРЕ СВЕ ЛАКШЕ: Често водим навијање, дишемо као тим

FOTO: M. Vukadinović

U teškoj i otvorenoj utakmici odbrana je odlično radila svoj posao, a kad je bilo potrebno, sve to je finiširao sjajnim reakcijama upravo Stevanović.

- Gledam da iskoristim svaki minut na terenu, da pomognem ekipi da se osvoji titula. Naravno, lakše je kada imaš kontinuitet, ali mi je svakako drago što sam u takvoj formi da kad god stanem na gol, svi mogu da budu sigurni u mene, kao što i ja osećam tu sigurnost koju prenosim i na ekipu. Odbrana kreće od napada tako da smo svi danas izginuli na terenu, pokazali zajedništvo u ovakvoj situaciji, zbog čega sam preponosan.

Otkriva Stevanović kako prolazi Bibras Natho na treninzima kada su u pitanju penali.

- Natho specifično izvodi penale. Stvarno mu je jako teško pročitati stranu, a kamoli odbraniti penal. Daje mi golove, naravno, ali puno puta i ja uspem da odbranim njemu.

foto: FK Partizan

Ističe Stevanović da Partizan krasi zajedništvo.

- Ova sezona mora takva da bude - pobednička! Ponovo nas krasi zajedništvo i to što ginemo jedan za drugog. To je preduslov za titulu. Mi dišemo svaki sekund za tim, ceo dan nam je okrenut ka Partizanu i svakoj utakmici. U svakom zrnu vazduha se oseća naša želja da se borimo do kraja i vratimo titulu u Humsku!

Ne krije čuvar mreže Partizana privrženost navijačima crno-belih.

- Često vodim navijanje, grobari me zovu. Ovaj put smo svi zajedno navijali. Hvala im na podršci! Mnogo nam znači da budu na svakoj utakmici. Na tim malim utakmicama se titula dobija ili gubi. Nismo roboti, teško nam je - mnogo utakmica, treninga, putovanja, a od Partizana se uvek traži jedno - borba do samog kraja. I pobeda, naravno! Zato su oni važni, da ako padnemo, da nam daju krila da poletimo ponovo!

Ispisana je još jednom istorija - u četvrtak se igra 1/8 finala Lige konferencije protiv ekipe Fejenorda.

- Fejenord nam je nagrada! Treba da se opustimo, da uživamo na terenu i pružimo najbolje što možemo. A pokazali smo da možemo mnogo - rekao je Stevanović za zvanični sajt Partizana.

BONUS VIDEO: LjUBOMIR FEJSA: Prosek me ne zanima, hoću trofeje

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina