JOŠ JEDNA SMRT NAVIJAČA: Brazilac upucan u stomak, preminuo na putu u bolnicu

Novosti online

07. 03. 2022. u 13:17

JEDAN muškarac ubijen je u nedelju tokom sukoba navijača u brazilskom gradu Belo Horizonte, nekoliko sati pre derbi utakmice između Kruzeira i Atletiko Mineira.

ЈОШ ЈЕДНА СМРТ НАВИЈАЧА: Бразилац упуцан у стомак, преминуо на путу у болницу

FOTO: EPA

Žrtva je 25-godišnjak, upucan u stomak, koji je prevezen u bolnicu, ali je podlegao povredama. Prolaznik koji je u trenutku tuče bio na licu mesta upucan je u rame i njegovo stanje se ocenjuje „stabilnim“, saopštila je lokalna policija, a prenosi Sportklub.

U tuči je bilo pedesetak huligana u kvartu Bela Vista, koji se nalazi istočno od Belo Horizontea, grada od 2,5 miliona stanovnika. Na slikama koje kruže društvenim mrežama vide se grupe navijača koje trče sa jedne strane na drugu, pod gustim dimom. Polomljeno je nekoliko automobila, a prozori na zgradama su razbijeni.

Pre tri nedelje navijač je ubijen u Sao Paulu tokom tuče u blizini klupskog stadiona Palmeirasa, gde su se navijači okupili kako bi gledali finale Svetskog klupskog prvenstva.

Kruzeiro, trenutno drugoligaš, i Atletiko Mineiro, aktualni prvak Brazila, odigrali su meč u regionalnom prvenstvu države Minas Žerais. Slavio je Atletiko 2:1, golom u samom finišu meča.

BONUS VIDEO - Vatromet za Zvezdin rođendan

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna