"OK, IZGUBILI SMO, NIJE TRAGEDIJA!" Stanojević uverava da je Partizan spreman i oran: Pa nismo treći u ligi!

Novosti online

02. 03. 2022. u 16:40

TRENER Partizana Aleksandar Stanojević, uoči utakmice protiv Mladosti u 25. kolu Superlige, uverava da su crno-beli spremni za ono što sledi.

ОК, ИЗГУБИЛИ СМО, НИЈЕ ТРАГЕДИЈА! Станојевић уверава да је Партизан спреман и оран: Па нисмо трећи у лиги!

FOTO: FK Partizan

- Imamo utakmicu, kao i svaku do sada, znamo šta nam je činiti. Nemamo kadrovskih problema, svi igrači su u stroju i čekamo meč sa velikom željom da pokušamo da se vratimo na pobednički put - rekao je trener ekipe iz Humske.

Duel protiv ekipe iz Lučana igra se sutra od 17.05 i dolazi samo četiri dana posle poraza crno-belih u 166. večitom derbiju od Crvene zvezde sa 2:0.

- Spremni smo da pokažemo karakter, znanje i umeće i da se vratimo tamo gde nam je mesto. Motivacija ne može da bude problem u Partizanu. Trening je motivacija, a ne utakmica, dešavali su se porazi i ranije, pa sam se vraćao. Mi imamo ekipu koja je mnogo napravila, neke velike stvari i ako nešto može da nas poremeti, onda nismo pravi - istakao je trener crno-belih.

Stanojević je dodao da izuzetne poštuje tim Mladosti.

- Izuzetna su ekipa, mi sad imamo težak raspored. Poštujem svaku ekipu, Kragujevac, Spartak, mi tako funkcionišemo, bez obzira na to da li imamo 19 pobeda u nizu ili izlazimo iz poraza. Ne gubimo samopouzdanje, pa nismo treći u ligi, nismo ispali iz Evrope letos. Prvi smo, imamo najbolju gol razliku. Da li ja sada treba javno da hvalim da vi ovde vidite da imamo samopouzdanje? Ok, izgubili smo, nije tragedija. Idemo dalje - poručio je Stanojević.

Bonus video: Prva reakcija Aleksandra Stanojevića posle 166. večitog derbija

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini