"MAŠTAMO O TITULI"! Tadić: Ne vidim ko je kvalitetniji od nas

N. I.

23. 02. 2022. u 10:09

MNOGO stvari povezuje Benfiku i Ajaks. Ali jedan detalj je od izuzetne važnosti za kapitena slavnog gostujućeg kluba koji večeras (21.00) izlazi na duel prvog od dva meča osmine finala Lige šampiona. Dušan Tadić će izvesti svoju ekipu na teren stadiona "Luž" na kojem je 14. novembra prošle godine sa svoja dva briljantna poteza pogurao Srbiju protiv Portugalije ka Mundijalu u Kataru.

МАШТАМО О ТИТУЛИ! Тадић: Не видим ко је квалитетнији од нас

FOTO: EPA

Prvo je u 33. minutu doneo izjednačenje "orlovima", a u 90. minutu poslao onu "kiflu" direktno na čelo Aleksandru Mitroviću za istorijsko slavlje fudbalske reprezentacije Srbije i direktan plasman na drugo uzastopno Svetsko prvenstvo.

Taj Tadić večeras izlazi pod svetla tog istog stadiona u želji da klubu iz Amsterdama obezbedi miran san pred revanš osmine finala Lige šampiona. Još jedan sitan, ali važan detalj podebljava liniju paralele između Tadića i stadiona u Lisabonu. I 14. novembra i večeras Tadić će pre meča imati kapitensku traku oko svoje leve ruke...

- Vežu me sjajne uspomene za stadion "Luž" u Lisabonu. Sada je rival moje ekipe Benfika, koja je sjajan klub i igra na prelepom stadionu. Mi rastemo iz sezone u sezonu u Ligi šampiona. Sada imamo priliku da dobrim rezultatom u Lisabonu obezbedimo mir pred revanš u Amsterdamu. Verujem da je pred nama uzbudljiva utakmica sa Benfikom. U slučaju da prođemo ovog rivala, moći ćemo opet da maštamo o osvajanju titule prvaka Evrope, jer i pored nekoliko poraza ove sezone, ne vidim ko je toliko kvalitetniji od Ajaksa - rekao je Tadić pre polaska na put u izjavi za holandske medije.

Kapiten Srbije i Ajaksa dolazi na izvor na kojem se napio sreće pre tri meseca. Poznajući Dušana Tadića, teško možemo da poverujemo da je on tada ugasio žeđ za pobedama.

RONALDO

U DRUGOM meču večerašnjeg programa, Atletiko će dočekati Mančester junajted. Biće ovo prilika da se Kristijano Ronaldo vrati u Madrid i da zaigra na stadionu na kojem ga publika baš nešto i ne voli. Portugalski as će sigurno imati motiv da pokaže deo svog majstorstva, kao u vreme dok je u dresu Reala vodio prave male ratove sa ekipom Dijega Simeonea.

BONUS VIDEO: VLAHOVIĆ NOVI REKORDER: Pet najvećih transfera srpskih fudbalera

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba