VLAHOVIĆ NIJE SREĆAN NAKON REMIJA: Želeli smo pobedu, nije se desila - moramo da mislimo o sledećem meču

Novosti online

23. 02. 2022. u 07:58

SRPSKI fudbaler Dušan Vlahović debitovao je golom u Ligi šampiona. On je postigao gol posle 33 sekunde igra, ali ipak žali što Juventus nije pobedio na gostovanju protiv Viljareala.

ВЛАХОВИЋ НИЈЕ СРЕЋАН НАКОН РЕМИЈА: Желели смо победу, није се десила - морамо да мислимо о следећем мечу

FOTO: AP/Tanjug

Utakmica u Španiji završena je remijem (1:1), a revanš u Torinu zakazan je za 16. mart. Sjajni napadač nije bio srećan posle utakmice, uprkos tome što je postao vlasnik drugog najbržeg debitantskog gola u elitnom takmičenju.

- Moj san je ostvaren dolaskom u Juventus, ali nisam srećan. Nisam zato što nismo pobedili, a zaista smo je želeli večeras. Nije se desila, pa moramo da nastavimo dalje. Mislim da smo bili spremni u svlačionici, ali naravno, dosta toga zavisi i od protivnika. Čestitam i Viljarealu na njihovom nastupu, pokušali smo da nastavimo da igramo kao što smo počeli - rekao je Vlahović za "Mediaset" i dodao:

- Lično sam već zaboravio ovu utakmicu. Moramo da nastavimo dalje i razmišljamo o sledećoj utakmici.

"Ne čitam novine, samo želim da napredujem"

Vlahović je upitan o svojoj proslavi gola tokom koje je gestikulirao "pričanje" rukom i da li je time želeo da ućutka kritike.

- Ne znam zašto ljudi stalno to rade i prave kontroverze. Ne čitam novine. Samo želim da napredujem svakog dana i da budem sa obe noge na zemlji. To nije bilo ni zbog kakvih kritika, već je taj gest bio upućen mojoj porodici. To je sve - zaključio je srpski fudbaler.

BONUS VIDEO: VLAHOVIĆ NOVI REKORDER: Pet najvećih transfera srpskih fudbalera

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna