NEKADAŠNjI francuski reprezentativac David Žinola komentarisao je za španski As predstojeću utakmicu osmine finala Lige šampiona između madridskog Reala i Pari sen Žermena.

Komentari (3)

Smilja

14.02.2022. 20:10

Od kada je Luka ptresao na drugu stranu, i poceo da voli muskarce njegova kariera je zavrsena, ali ga lobi drzi tu jos uvek jer je lojalan. Sofija je samo maska za ono sto on u stvari jeste. Kazu da se dobro uklopio, u Madridu da je pruzio velike nocne partije, cak su ga i Vescovi iz Vatikana pozeleli na cuvenom Vatikanskom Gey partiju u jednom hotelu na piazzi Repubblica gde Vatikanci ispiraju guzu svakog petka i subote.

pravila

14.02.2022. 20:52

Jovic je top Gey ikona, momak koji voli druge momke, nista strasno, normalno ali nekorektno. Vise je zaradio na zadnjem trapu nego na fudbalu, njegov ugovor je imao klauzulu, pa zar neko veruje da je za toliko godina odigrao par utakmica u Realu i dobio toliki novac da sedi na klupi, gresnik nije mogao ni da igra ni da trci, bilo je tu svega i svacega. Imao je redovan pregled colonna, ali ne i misica.