LEGENDARNI FRANCUZ OTPISAO JOVIĆA! "Real nema sposobnog napadača osim Benzeme"

Novosti online

14. 02. 2022. u 19:09

NEKADAŠNjI francuski reprezentativac David Žinola komentarisao je za španski As predstojeću utakmicu osmine finala Lige šampiona između madridskog Reala i Pari sen Žermena.

ЛЕГЕНДАРНИ ФРАНЦУЗ ОТПИСАО ЈОВИЋА! Реал нема способног нападача осим Бенземе

Foto: EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Špance najviše zanima da li će za kraljevski klub nastupiti Karim Benzema a Žinola smatra da je ključ ove utakmice u odgovoru na to pitanje, jer nema mnogo poverenja u ostale napadače madridske ekipe.

- Ako Benzema ne bude igrao, postoje dva problema za Madriđane. Neće imati napadača sposobnog da postiže golove, ali i psihološki će to biti dobro za PSŽ, pošto defanzivci neće imati odličnog strelca nasuprot sebe. Ako Benzema ne bude igrao, utakmica neće biti ista - rekao je Žinola za "As".

Nekadašnji as PSŽ, koji je sa svecima osvojio jednu Ligu i dva Kupa Francuske pre nego što se preselio u Englesku, komentarisao je i Kilijana Embapea, za koga veruje da će jednog dana postati najbolji igrač sveta.

- Embape može da postigne šta želi. Ako odluči da ostane ili ode u Real, Englesku, Barselonu. U svakom trenutku može da napravi razliku na terenu. Kada imate toliko talenta, potrebna je još samo volja i možete stići bilo gde. Embape može da postane najbolji igrač na svetu, nema sumnje -zaključio je Žinola.

Meč osmine finala Lige šampiona između Pari sen Žermena i Reala igraće se u utorak od 21 čas na stadionu Park prinčeva. Jović se našao u ekspediciji kraljevića a da li će istrčati na teren Parka prinčeva zavisiće od stanja povrede Karima Benzeme.

BONUS VIDEO - PAvkov krvave glave napustio teren

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024