POSLEDNJA ŠANSA ZA SRBINA! Luka Jović mora da pokaže da je za Real

Novosti online

12. 02. 2022. u 11:14

REAL Madrid danas igra protiv Viljareala, a razmišlja o PSŽ-u. "Kraljevski klub" očekuje meč osmine finala Lige šampiona, a Karlo Anćeloti je na velikim mukama.

ПОСЛЕДЊА ШАНСА ЗА СРБИНА! Лука Јовић мора да покаже да је за Реал

Tanjug/AP

Karim Benzema, glava i rep tima je povređen i krenula je trka sa vremenom da se oporavi za najvažnije mečeve u sezoni, jer bez Francuza Real nema šta da traži protiv "Francuza".

I zbog toga gostovanje Viljarealu je za Madriđane u drugom planu, ali ne i za Luku Jovića. Srbin, danas ima poslednju šansu da pokaže da mu je mesto u Realu.

Kako javlja "Mundo Deportivo" Jović će predvoditi napada "kraljevskog kluba u meču sa Viljarealom koji počinje od 16:15. 

Tim Karla Anćelotija gostuje "žutoj podmornici", a iako je na nekim prethodnim mečevima Anćeloti probao da igra bez klasičnog špica u nedostatku Karima Benzeme, sada se ipak odlučio da od prvog minuta da šansu Joviću. 

Srbin će predvoditi napad Reala, a po krilima će imati podršku Marka Asensija i Vinisijusa, dok će na klupi ostati Rodrigo, Bejl, Isko i Azar.

Jović je ove sezone u Primeri odigrao 12 mečeva na kojima je skupio tek 265 minuta, a za to vreme je postigao jedan gol i dva puta je asistirao.  

BONUS VIDEO: VAR tehnologija u Srbiji

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna