TRAGEDIJA: Poginuo fudbaler (22) - "Pero, počivaj u miru" (FOTO)

Novosti online

06. 02. 2022. u 17:16

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Velikoj Gorici poginuo je 22-godišnji fudbaler Petar Bartolić.

ТРАГЕДИЈА: Погинуо фудбалер (22) - Перо, почивај у миру (ФОТО)

FOTO: Printskrin/Facebook/NK Mraclin

Bartolić, vozač automobila, poginuo je na licu mesta, dok je 21-godišnji putnik teško povređen i njemu je pružena pomoć u KC Zagreb. 

FK Mraclin se oglasio saopštenjem: u nesreći je stepoginuo njihov fudbaler.

- Dragi prijatelji, velika tuga... protekle noći u nesreći preminuo je naš igrač, naš dragi Pero... Van terena ponekad nenametljiv, ali uvek spreman na šalu i osmeh... ali zato na terenu brz, prodoran, sjajnog driblinga, igrač koji je u sekundi naše navijače dovodio od uzbuđenja do ludila... Porodici i prijateljima želimo puno snage! Pero, počivaj u miru.... Nije više nekih s nama, ali Graba pamti sve. Sve fudbalske aktivnosti ovoga vikenda su otkazane... - napisali su iz kluba.

Bartolić je prve fudbalske korake započeo u tom klubu još 2012 . godine, igrao je u mlađim kategorijama do 2016. godine kada odlazi u Kurilovec.

Uoči zimskih priprema ove godine Bartolić se vratio tamo gde je i počeo karijeru, na mraclinsku Grabu. Pre nešto više od dve nedelje, 20. januara potpisao je novi ugovor s klubom, a nedugo zatim desila se i pomenuta tragedija u kojoj je izgubio život.

BONUS VIDEO: Dejan Stanković dao presek dosadašnjih priprema

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a