"ZABRINUTI SMO": Amerikanci besni na Nikolu Jokića

Novosti online

06. 02. 2022. u 13:12

Markif Moris, košarkaš Majami Hita, propustio je prethodne 44 utakmice zbog povrede vrata koju je zadobio u sukobu sa Nikolom Jokićem.

ЗАБРИНУТИ СМО: Американци бесни на Николу Јокића

Foto AP

- Iz Majamija su ozbiljno zabrinuti za zdravlje Markifa Morisa“, napisao je novinar Beri Džekson koji godinama prati ekipu sa Floride.

Moris nije zaigrao oko tri meseca zbog povrede vrata i pitanje je kada će se vratiti na teren, pošto Majami ne želi da ga izlaže riziku dok se sto odsto ne oporavi.

Amerikanci su osuli drvlje i kamenje na Nikolu Jokića, koga optužuju za nevolje kroz koje Markif prolazi, ali do toga ne bi došlo da on prvi nije udario laktom u rebra, i kolenom u koleno, srpskog košarkaš.

Košarkaš Majamija prvi je započeo, nesportski je udario Jokića dok je ovaj bio u pokretu, a zatim je okrenuo leđa Nikoli i ovaj nije mogao da se suzdrži.

Jokić ga je snažno udario podlakticom u leđa i tom prilikom mu je naneo povredu zbog koje Markif Moris i dalje nije zaigrao.

- Markif želi da igra, ali Majami mu još ne dopušta“, naveo je novinar Majami Heralda.

Podsećanja radi, Jokić je zbog ovog udarca isključen sa utakmice, bio je suspendovan jedan meč i dobio je podršku većine jer je stao u odbranu sebe.

Međutim, očigledno na Floridi ne mogu da oproste Srbinu ovaj potez pa su njega okrivili za Morisovo stanje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024