PARTIZAN POLAKO KOMPLETIRA SPISAK RIVALA U LARNAKI: Kiprani i Jermeni testiraju "valjak"

M. B.

07. 01. 2022. u 23:03

PET provera očekuje crno-bele tokom dvonedeljnog boravka na pripremama u Larnaki, a zasada su poznata imena dva rivala koji će testirati Stanojevićevu četu tokom završne faze rada na rajskom ostrvu.

ПАРТИЗАН ПОЛАКО КОМПЛЕТИРА СПИСАК РИВАЛА У ЛАРНАКИ: Кипрани и Јермени тестирају ваљак

FOTO: M. Vukadinović

Partizan pripreme za drugi deo sezone počinje 12. januara, prozivkom u "Zemunelu", a 11 dana kasnije sledi polazak na Kipar gde će se crno-beli 14 dana pripremati za prolećnu premijeru protiv niškog Radničkog na "Čairu" 12.februara.

Prva utakmica, dva dana po dolasku na Kipar 25. januara, je precizirana i tada će crno-belima na crtu izaći Olimpijakos iz Nikozije, trenutno devetoplasirani tim tamošnjeg šampionata. Kada je drugi termin (29. januar) u pitanju, zasada je samo poznato da će protivnik biti klub iz Jermenije. U opticaju su Urartu, Pjunik i Alaškert.

Treći rival u meču planiranom za 2. februar, takođe stiže "iz lokala". Aris iz Limasola bi gledano po tabeli šampionata Kipra trebalo da bude možda i najjača provera s obzirom da je ovaj klub treći na tabeli, sa dva boda manje od Apolona i bodom manje od AEK iz Larnake.

Poslednji termin, 5. februar, izvesno će doneti dve provere, jednu u prepodnevnim i jednu u popodnevnim časovima, ali se potvrda imena protivnika još čeka. U matineu bi na crti trebalo da se nađe ruski drugoligaš ili trećeligaš, dok su za poslednji meč na kiparskim pripremama u igri letonska Riga i jedan klub iz Švedske. 

BONUS VIDEO: Ovo su fudbaleri sa najvećim zaradama

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a