AGONIJA MANČESTER JUNAJTEDA: Matić, Ronaldo i saigrači doživeli šamar u Premijer ligi (VIDEO)

Novosti online

03. 01. 2022. u 20:32

MANČESTER junajted je ko zna koji put ove sezone razočarao svoje navijače.

АГОНИЈА МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕДА: Матић, Роналдо и саиграчи доживели шамар у Премијер лиги (ВИДЕО)

Tanjug/AP

U meču 21. kola Premijer lige, slavni klub je na svom "Old Trafordu" poražen od Vulverhemptona sa 0:1, što mu je čak šesti poraz, uz samo devet pobeda, u aktuelnom prvenstvu.

Ali,  ne samo da je Junajted izgubio, već je bio potpuno nemoćan protiv Vulvsa, koji su i dali jedini gol na utakmici, ali i imali daleko veći broj pokušaja da promene rezultat - 19:8 bio je odnosu u šutevima u korist gostiju.

Nemanja Matić, koji je igrao od početka do kraja, solidno je obavio svoj deo posla, zaslužio i žuti karton koji je dobio u završnici kada je prekršajem zaustavio kontranapad rivala, ali nedugo zatim, u 82. minutu, nije bilo spasa za ekipu Ralfa Rangnika.

Nakon što je povratnik u ekipu Junajteda posle 712 dana odsustva zbog povreda, Fil Džons, glavom izbio loptu iz peterca domaćih, na nju je natrčao Žoao Mutinjo, savršeno ju je primirio, pa poslao neodbranjivo u donji levi ugao gola.

Žoao Mutinjo sa saigračima iz Vulverhemptona slavi pobedonosni gol protiv Mančester junajteda / Foto: Tanjug/AP

Ni pokušaji napadačkog tandema Ronaldo - Kavani, ni izvrsno izveden slobodnjak u petom minutu sudijske nadoknade, kada je Bruno Fernandeš umalo poravano rezultat, ali je Žoze Sa sačuvao mrežu Vulvsa, nisu spasili Junajted koji je sada sedmi na tabeli, sa 31 bodom - čak 22 manje od vodećeg gradskog rivala, Sitija (koji je, istini za volju, odigrao dva meča više).

Vulverhempton je tik ispod rivala kog je savladao, osmi je sa 28 bodova.

BONUS VIDEO: Ovo su fudbaleri sa najvećim zaradama

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024