PUKLA TIKVA U BOLONJI: Siniša Mihajlović se obrušio na Srbina

Novosti online

20. 12. 2021. u 10:00

LjUBAV između Siniše Mihajlovića i Marka Arnautovića je na ispitu.

ПУКЛА ТИКВА У БОЛОЊИ: Синиша Михајловић се обрушио на Србина

Foto: EPA-EFE/SIMONE ARVEDA, Sport klub printscreen

Tri uzastopna poraza Bolonje u mečevima gde Marko Arnautović nije blistao, bez postignutog gola, bio je znak za italijanske medije da krenu u napad na Srbina sa austrijskim pasošem.

Stigle su i prozivke na račun trenera Siniše Mihajlovića koji nema hrabrosti da prebaci Arnautovića na klupu, što je bilo i jedno od pitanja tamošnjih novinara posle poraza Bolonje od Juventusa.

- Trebalo bi da se oslobodi svojih stalnih problema i da se koncentriše na osnovne stvari, da uvek traži nešto više. Jer, ja od njega i očekujem više nego od ostalih igrača - rekao je Mihajlović, koji je prvi put kritikovao Arnautovića kako je došao u Bolonju. 

Poznato je da su dvojica Srba u dobrim odnosima, pa čak Italijani pominju i nedavnu izjavu Mihajlovića o Arnautoviću. 

- Mi smo dva Srbina, poštovanje kreće odatle. Obojica navijamo za Crvenu zvezdu. Srbi su inače bliski jedni sa drugima. On je lider, momci se osećaju snažnije kada je on na terenu. Treba reći da govori četiri ili pet jezika. Uvek ću očekivati mnogo od njega na terenu - rekao je tada Siniša Mihajlović.

Izgleda da je došlo malo do zahlađenja odnosa u Bolonji, a i Marko Arnautović, kao i Siniša Mihajlović su temperamentne ličnosti, pa će vreme pred nama pokazati da li je ova terapija plodonosna.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna