MISTERIOZNA PORUKA ŽENE MILANA BORJANA: Snežana otkrila detalje sa slavlja fudbalera Zvezde, pa pecnula upravu (VIDEO)

Novosti online

17. 12. 2021. u 08:47

MILAN i Snežana Borjan po prvi put su se pojavili u javnosti nakon skandala koji je izbio posle meča između Crvene zvezde i Radnika.

МИСТЕРИОЗНА ПОРУКА ЖЕНЕ МИЛАНА БОРЈАНА: Снежана открила детаље са славља фудбалера Звезде, па пецнула управу (ВИДЕО)

Foto: Instagram

Zvezda nije uspela da savlada Radnik na Marakani, a posle susreta, u svlačionici, došlo je do sukoba između Milana Borjana i trenera Dejana Stankovića.

Borjana zbog toga nije bilo ni na meču protiv TSC-a. Ipak, nekoliko sati po završetku utakmice u Bačkoj Topoli, u jednom prestoničkom restoranu počelo je slavlje povodom rođenja deteta Katarine Grujić i Marka Gobeljića.

Naime, desni bek srpskog šampiona nedavno je dobio ćerkicu Katju i, kako običaji nalažu, odlučio je da jedan od svojih najradosnijih dana proslavi sa saigračima i prijateljima.

 

Među njima su, između ostalog, bili Aleksandar Katai, Nenad Krstičić i Milan Rodić sa suprugama, kao i Milan i Snežana Borjan koja je na svom Instagram profilu dočarala delić atmosfere iz jednog beogradskog lokala.

Sneža je u jednom trenutku snimila fudbalere Zvezde, pre svega Borjana, Krstičića i Rodića, kako kite muziku uz "Đurđevdan" i tom prilikom je ostavila komentar koji je mnoge iznenadio.

- Lagani ste, biće nekada i plata - poručila je Sneža koja je očigledno aludirala na to da fudbalerima kasne primanja. E sad, da li se samo šalila, ostaje da se vidi...

Foto: Instatagram

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati