STANKOVIĆ PRECRTAO TANDEM: Zvezda ostaje bez dvojice igrača

Novosti online

15. 12. 2021. u 11:05

CRVENA zvezda je besprekorno odradila posao u Evropi. Šampion Srbije je kao prvoplasirani u grupi izborio plasman u osminu finala.

СТАНКОВИЋ ПРЕЦРТАО ТАНДЕМ: Звезда остаје без двојице играча

FOTO: FK Crvena zvezda

Pohvale su stizale sa svih strana, ali uljuljkani na krilima odličnih rezultata u Evropi crveno-beli su kiksnuli kod kuće protiv Radnika iz Surdulice i pokvarili raspoloženje kada je prvi deo sezone u pitanju.

Nije napad Zvezde delovao kao prethodnih sezona, a možda glavni krivac za to je Loi Sioni koji je doveden da zameni Dijega Falćinelija. Ne da ga nije zamenio, štaviše, nije imao nikakav doprinos. 

Kako javlja "Maksbetsport", Dioni već mesec dana ne trenira sa ekipom, kao i Aksel Bakajoko. Oni su precrtani zbog lošeg i neprofesionalnog odnosa na treninzima. 

Što se tiče Bakajoka, u ugovoru iz januara ove godine stoji klauzula da crveno-beli ukoliko nisu zadovoljni mogu bez penala da raskinu saradnju. Tu je, dakle, jasna i laka situacija. Ostaje da se uskoro samo ozvaniči rastanak dve strane.

Za razliku od Bakajoka, Dioni je pozajmljen od Anžea do 30. juna, tako da se traži neki izlaz. Jedina opcija na koju pristaje fudbaler je da mu se nađe novi klub, koji će ga platiti 200.000 evra za šest meseci, što nije lako pošto se nije pokazao na stadionu “Rajko Mitić”.

Tako da je pred Zvezdom težak period kako da se oslobodi Francuza.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (9)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024