HIMENEZ NAPRAVIO VELIKU GLUPOST: Neverovatna nepromišljenost "pogurala" Siti do pobede (VIDEO)

Novosti online

11. 12. 2021. u 15:38

FUDBALER Vulverhemptona napravio je veliku glupost zbog koje je ostavio svoj tim sa igračem manje protiv Mančester sitija, što su građani iskoristili u nastavku i došli do tri boda golom Sterlinga sa bele tačke.

ХИМЕНЕЗ НАПРАВИО ВЕЛИКУ ГЛУПОСТ: Невероватна непромишљеност погурала Сити до победе (ВИДЕО)

FOTO: AP/Tanjug

Naime, igrao se sedmi minut nadoknade kada je sudija Džonatan Mos Himenezu pokazao put u svlačionicu pre vremena i to tako što je dobio dva žuta kartona.

Meksikanac je prvobitno zaradio javnu opomenu zbog preagresivne borbe za loptu na sredini terena, a onda je na sličnom mestu, svega tridesetak sekundi potom, dobio još jedan, zbog toga što nije želeo da se udalji od mesta prekšraja i dopusti Rodriju da ga izvede.

Ova nepromišljenost Himeneza skupo je koštala "vukove" koji su odigrali dobro prvo poluvreme na "Etihadu". U nastavku su "građani" iskoristili brojčanu nadmć i golom Sterlinga sa bele tačke u 66. minutu stigli do nova tri boda koja im garantuju ostanak na čelu Premijer lige i po okončanju ostalih utakmica.

Najbliži rivali građana Liverpul i Česli igraju od 16 časova protiv Aston vile, odnosno Lidsa.

BONUS VIDEO: Bakljada navijača Anartozisa pred početak meča sa Partizanom

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

Imajući u vidu da je rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informisani šta radi prvi čovek Čečenije Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je ovih dana odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunilo je i rusku javnost - u dva navrata.

24. 05. 2024. u 12:28 >> 13:08

Komentari (0)

Nikad povoljnije letovanje na afričkom Mediteranu!