NOVAK ĐOKOVIĆ, APSOLUTNA LAŽ: Australijanac razotkrio tamošnje medije

Novosti online

10. 12. 2021. u 10:04

NEKADAŠNjI direktor Australijan opena Pol Meknemi demantovao je natpise tamošnjih medija o Novaku Đokoviću.

НОВАК ЂОКОВИЋ, АПСОЛУТНА ЛАЖ: Аустралијанац разоткрио тамошње медије

FOTO: AP/Tanjug

Naime, posle pisanja tamošnjeg tabloida da će Đoković tražiti „medicinsko izuzeće“ kako bi bez vakcinisanja nastupio u Melburnu, redom su se nizali odgovori zvaničnika na izveštaj koji se ne poziva ni na jedan izvor, već samo spekuliše.

To je izazvalo lavinu negativnih komentara u vezi s najboljim teniserom sveta.

- Samo podsetnik – izveštaji da ’Đoković traži medicinsko izuzeće’ su medijska izmišljotina. Nema osnove, nema sadržine, samo osiono žrtvovanje nekoga ko jednostavno gleda svoja posla… A ta viktimizacija urađena je izuzetno dobro, usput budi rečeno - napisao je Meknemi, trostruki vimbldonski šampion u dublu.

Još jedan Australijanac je stao u odbranu srpskog tenisera. Reč je o Todu Vudbridžu, višestrukom dubl grend slem šampionu.

- Neki ljudi su govorili da Teniski savez Australije traži ’rupe’ kako bi ga doveli - rekao je Vudbridž za "Nine's Today" i dodao:

- To je apsolutna glupost, to se ne može desiti. Vlada je ta koja donosi pravila i ona će odrediti da li će on moći da uđe ili ne. Mnogo toga će se odigrati u narednih nedelju, dve. Kada se bavite sportom i putujete po svetu, idete iz zemlje u zemlju, morate da živite po propisima koje su donele te vlade. Takav je scenario i ovde.

Podsećanja radi, Đoković je prijavljen za ATP kup u Sidneju od prvog januara, kao i za Australijan open od 17. januara u Melburnu, ali to još ne znači da će sigurno igrati.

BONUS VIDEO - Kakav je bio Dragan Nikolić - Gospodin mangup?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)