DEJAN STANKOVIĆ O ZOVU ITALIJE: "Za Zvezdu nisam vezan ugovorom, nego..."

Novosti online

08. 12. 2021. u 17:44

PRETHODNIH dana se dosta pričalo o tome kako bi Dejan Stanković posle utakmice sa Bragom mogao da napusti Crvenu zvezdu.

ДЕЈАН СТАНКОВИЋ О ЗОВУ ИТАЛИЈЕ: За Звезду нисам везан уговором, него...

FOTO: M. Vukadinović

Ozbiljno interesovanje za trenera crveno-belih pokazala je italijanska Sampdorija. Ipak, šef stručnog štaba šampiona Srbije odlučio je da ostane na našem najvećem stadionu.

- Ja ne mogu da zabranim ljudima da se raspituju o meni, i da se o tome piše. Neću više pričati o ovoj temi. Razumljivo je da je lepo čuti da te traži ovaj ili onaj klub, treba imati respekta prema predsednicima tih klubova... Međutim, ja za Zvezdu nisam vezan ugovorom, nego emocijama. Možda je ovo sve dokaz da smo nešto uradili, zajedno sa klubom. Ambiciozan sam i neću odustati od ciljeva. A sada sam fokusiran samo na momke i Crvenu zvezdu - rekao je Stanković.

Posle tima iz Đenove trener Zvezde se dovodio i u vezu sa Udinezeom.

- Morate da znate da su Merkato i vesti vezane za fudbalsko tržište u Italiji stvar kulture. Kada bi se sve obistinilo što piše tamo, ne bismo mogli da pohvatamo te selidbe. Nekada i vi znate informacije pre mene.

Dejan Stanković/FK Crvena zvezda

Za kraj je istakao da njega i ekipu sutra očekuje istorijski meč.

- Kada sam došao rekao sa da ćemo podići lestvicu. I uspeli smo u tome. Sada je pred nama istorijski meč. Samo o tome želim da pričam - rekao je Stanković.

Utakmica Braga - Crvena zvezda igra se u četvrtak od 21 sat.

BONUS VIDEO: DAN KADA SE ZVEZDA POPELA NA KROV SVETA: Pre 30 godina crveno-beli su ostvarili legendarni uspeh

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

O OVOME ĆE SE PRIČATI: Čola postao tiktoker - vidite prvu objavu