ZVEZDA (NE) OSTAJE BEZ TRENERA? Ultimatum Stankoviću iz Italije, crveno-beli odmah reagovali

Novosti online

05. 12. 2021. u 21:42 >> 00:08

CRVENA zvezda bi mogla da uskoro da ostane bez trenera, javili su u nedelju uveče pojedini italijanski novinari, ali se potom pojavila i informacija koja kao da je stavila tačku na tu priču.

ЗВЕЗДА (НЕ) ОСТАЈЕ БЕЗ ТРЕНЕРА? Ултиматум Станковићу из Италије, црвено-бели одмах реаговали

FOTO: FK Crvena zvezda

Sampdorija ne odustaje od Dejana Stankovića. Kako prenosi najuticajniji italijanski novinar za fudbalske glasine, Fabricio Romano - Sampdorija razmišlja o otkazu za Roberta D'Aversu i novom napadu na Stankovića. Međutim, Romano se vrlo brzo "dopunio".

Najpre treba istaći da je tim iz Đenove poražen i u nedeljnom meču Serije A, bolji od nje bili su fudbaleri Lacija predvođeni sjajnim Sergejom Milinković Savićem, pa je sada na udaru stručnjak koji je prethodne sezone Parmu "odveo" u Seriju B.

Istekla mu je i poslednja šansa, pitanje je sekunda kada će dobiti otkaz, a velika želja je Srbin.

Međutim, Romano je nekoliko trenutaka pre ponoći, poručio putem Tvitera:

- Nema dogovora između Sampdorije i Crvene zvezde oko Dejana Stankovića. Bivši vezni fudbaler je zainteresovan da pređe u Sampdoriju, ali njegov trenutni klub, kako sada stvari stoje, ne prihvata da ga se odrekne, poručio je pomenuti novinar.

Još jedan transfer ekspert sa Apenina Đanluka Di Marcio javlja da su kontakti Sampdorije i srpskog stručnjaka opet uspostavljeni i da klub iz Đenove pritiska srpskog stručnjaka da se u narednim danima oslobodi ugovora sa Crvenom zvezdom koji mu traje do leta 2023. godine.

Sampdorijin plan je da angažuje Stankovića u narednoj nedelji kako bi Srbin vodio ekipu u petak u vrlo bitnom gradskom derbiju protiv Đenove.

Ulog će biti ogroman jer se oba gradska rivala bore za opstanak. Di Marcio piše da u upravi Sampdorije vlada optimizam da bi Stanković mogao da preuzme ekipu u narednoj nedelji.

Stanković je u nekoliko navrata do sada imao pozive Sampa ali je ostajao veran Crvenoj zvezdi.

Ono što je problem za Sampdoriju što u četvrtak Zvezdu očekuje poslednje kolo Lige Evrope u Bragi gde će se boriti za prolaz ali i za prvo mesto u grupi, pa je ipak realnije očekivati da Stanković ostane na kormilu srpskog šampiona nego da se ostvare Sampdorijini planovi. 

Makar do zimske pauze, a za dalje ćemo videti...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (2)

ZELENA BUDUĆNOST POČINJE S NAMA: Značaj i koristi zelenih ciljeva za Novu godinu