ĆAVI PRVI PUT IZGUBIO: Huanmi utišao "Kamp Nou", Barselona ponovo razočarala (VIDEO)

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

04. 12. 2021. u 18:40

DOŠAO je Ćavi, problemi su ostali. Barselona je poražena na svom terenu od Betisa sa 1:0 u 16. kolu Primere.

ЋАВИ ПРВИ ПУТ ИЗГУБИО: Хуанми утишао Камп Ноу, Барселона поново разочарала (ВИДЕО)

FOTO: AP/Tanjug

Bila je ovo četvrta utakmice legende katalonskog kluba kao trenera i doživeo je prvi poraz. Jasno je da je pred mladim stručnjakom dosta posla, da posrnulog velikana vrati u sam vrh španskog fudbala.

Bila je Barselona bolji rival, imala je izglednije prilike. Najviše je pretio rezervista Usman Dembele, dobru šansu u prvom delu susreta nije iskoristio Filipe Kutinju, da bi mladi Ezalzuli odmah posle pogotka Betisa prebacio ceo gol iz neposredne blizine.

Gosti su opredelili da igraju uglavnom na kontre i na taj način su stigli do prednosti. Igrao se 79. minut kada je sjajan napad tima iz Sevilja okončan pogotkom Huanmija koji je ostao sam na levoj strani i nije mu bilo teško da savlada Ter Štegena.

Katalonci nisu do kraja utakmice uspeli da izbegnu poraz, pa su sada na sedmom mestu na tabeli sa 23 boda, dok je Betis treći sa 30.

Ćavija i njegova izabranike sada očekuje verovatno najteži zadatak u dosadašnjem delu sezone - gostvanje Bajernu u Minhenu. Posle te utakmice znaće se da li španski klub nastavlja takmičenje u Ligi šampiona ili Ligi Evrope.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!