NOVA SEČA SUPERLIGAŠA: Loznica hit Kupa Srbije, posle Čukaričkog eliminisali i Radnik

M. B.

01. 12. 2021. u 21:35

NASTAVLjA se seča superligaša u Kupu Srbije, a pravi hit masovnijeg fudbalskog takmičenja u našoj zemlji je Loznica, koja je posle Čukaričkog u šesnaestini finala, uspela da eliminiše i Radnik savladavši ga na njegovom terenu u Surdulici 2:1.

НОВА СЕЧА СУПЕРЛИГАША: Лозница хит Купа Србије, после Чукаричког елиминисали и Радник

Foto arhiva VN

Sve zanimljivo na ovoj utakmici dogodilo se u poslednjih deset minuta. Gosti su najpre u 80. minutu preko Rajevca stigli do prednosti, koja je duplirana osam minuta kasnije golom Komarčevića. Sve što je Radnik uspeo da uradi na ovom meču je počasni gol Milovanovića sa bele tačke u trećem minutu nadoknade.

Prvoligaš je slavio protiv superligaša i na Banjici, gde je Rad uspeo da izbaci Napredak iz Kupa Srbije golom Đorića u 19. minutu.

Jedini duel superligaša pripao je TSC, koji je na premijeri Žarka Lazetića kao novog šefa struke slavio protiv Kolubare 2:1. Domaćin je golovima Vukića u 23. i 66. minutu stekao opipljivu prednost, da bi Đuranović u 72. minutu vratio neizvesnost, što je ipak bilo nedovoljno da Lazarevčani do kraja stignu do penal ruleta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)