SRAMOTA NA MARAKANI: Čovek (40), gurnuo dete i uzeo mu dres Borjana umešala se supruga golmana (FOTO)

Novosti online

26. 11. 2021. u 18:36

PRELEPU atmosferu napravili su mališani na stadionu "Rajko Mitić" gde je 21 hiljada mališana bodrila klub do pobede nad Ludogoredom.

СРАМОТА НА МАРАКАНИ: Човек (40), гурнуо дете и узео му дрес Борјана умешала се супруга голмана (ФОТО)

FOTO: FK Crvena zvezda

Mališani su pružili veliku podršku fudbalerima Zvezde, a na kraju meča ipak smo videli jednu ružnu sliku.

Na kraju meča su svi fudbaleri crveno-belog tima svoje dresove bacili klincima na tribinama. Nije iznenađenje da je dres kapitena Milana Borjana bio među najtraženijima.

Na tribinama su bili i transparenti dece koja su tražila od njega dres ili rukavice, a Borjan je jednom od njih pokušao da ispuni želju.

Dres je uhvaito dečak od 13 godina. Međutim, sreća nije dugo trajala, zbog sramotnog čina jednog starijeg čoveka koji je bio na Marakani verovatno u svojstvu pratioca, koji je navodno oteo dres mališanu i dao ga svojoj ćerki.

- Ako je ovako ne treba više ni da baca dres. Plakao sam. zato što sam uhvatio dres i gurnuo me je čovek od 40 godina i dao dres ćerki. A ja sam uhvatio. Znači razumite, imam 13 godina. Nikad nisam plakao. Ali sinoć jesam. Uhvatio sam dres, svi me udaraju, tada od te devojčice me gurne i pao sam i uzeo mi je dres - jadao se mališan u poruci Sneži Borjan, koja je podelila istu uz komentar da će nepravda biti ispravljena.

FOTO: Instagram/snezanafi

- Ovo sam objavila da zamolim ljude da budu ljudi, a ne neljudi. Dečak će dobiti dres od mene, ali oteti detetu... znam i ko je čovek, ali neću objavljivati zbog deteta... Sramni smo - napisala je Sneža Borjan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!