NESTVARNI SRBIN OPČINIO ITALIJU! Dušan Vlahović nokautirao Milan, ni dva Zlatanova gola nisu pomogla gigantu! (VIDEO)

Novosti online

20. 11. 2021. u 22:42

DUŠAN Vlahović je opet u centru pažnje svetske fudbalske javnosti. I to sa pravom - "nokautirao" je čuveni Milan.

НЕСТВАРНИ СРБИН ОПЧИНИО ИТАЛИЈУ! Душан Влаховић нокаутирао Милан, ни два Златанова гола нису помогла гиганту! (ВИДЕО)

Foto: EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Srpski golgeter, koji se poslednjih mesec dana povezuje sa selidbom u novi klub, jer je odbio da produži saradnju s Fiorentinom, zbog čega su mu i navijači "viole" zviždali - sada je doživeo da mu baš oni prirede ovacije.

A kako i ne bi, kada je sa dva gola rešio pitanje pobednika u meču 13. kola Serije A, u kome je klub iz Firence savladao "roso-nere" sa 4:3.

Dankan je u 15. minutu doveo domaćine u vođstvo, a u sudijskoj nadoknadi vremena Vlahović (koga je Kjaer umeo i prilično nesportski da gazi po skočnom zglobu), odložio je loptu za Saponaru koji je baš pred odlazak na predah udvostručio prednost "viole".

Na 3:0 povisio je upravo Srbin.

Igrao se 60. minut kada je Dankan lepim lob-dodavanjem proigrao našeg 21-godišnjeg golgetera, ovaj je umakao Gabiji po levoj strani napada i iskosa s leve strane matirao Tatarusanua:

Na scenu je tada stupio "stari lisac",  ili "lav" kako sebe voli da zove, Zlatan Ibrahimović.

Čuveni Šveđanin je najpre iskoristio veliki kiks odbrane rivala da smanji zaostatak na 3:1...

... a onda pet minuta kasnije, u 67, mirno ispratio prodor Tea Hernandeza i, našavši se na pravo mestu, primakao Milan na 3:2.

Ipak, spasa za roso-nere nije bilo kada se Dušan Vlahović našao u sledećoj šansi.

Igrao se 86. minut, Gonzalez je odbrani Milana oduzeo loptu, ona je došla do srpskog napadača, čiji je šut sa ivice kaznenog prostora završio mreži giganta:

U šestom minutu sudijske nadoknade vremena, autogolom saigrača našeg reprezentativca, Venutija, postavljen je konačan rezultat, 4:3, ali više nije bilo mogućnosti da Milan dođe do boda, jer se Vlahović svojim majstorijama pobrinuo da prednost bude nedostižna.

Dušan Vlahović je tako Fiorentinu doveo do šestog mesta na tabeli Serije A, sa 21 bodom koliko ima i petoplasirani Lacio (izgubio danas od Juventusa sa 0:2), a Milan ima isto bodova koliko i vodeći Napoli, 32, ali je odigrao meč više od trenutnog lidera italijanskog šampionata.


BONUS VIDEO Novak Đoković peva "Pukni zoro" - snimak o kome priča Srbija
 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!