"NOVOSTI" SAZNAJU: Sampdorija zove - Dejan Stanković ostaje u Zvezdi!

Z. Ćorović

09. 11. 2021. u 21:34

NEKO je slučajno, ili namerno, pritisnuo dugme za lažnu uzbunu.

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Сампдорија зове - Дејан Станковић остаје у Звезди!

FOTO: FK Crvena zvezda

Istina je da Sampdorija želi da dovede Dejana Stankovića, kao što je to bilo i letos, ali su šanse da on sada prihvati taj poziv – maksimalno minimalne.

Ko ga bar malo poznaje, uveren je da Stanković ne bi ni za kakve pare napustio Zvezdu usred sezone, dok pršti borbra za titulu u kojoj njegov tim trenutno ima šest bodova zaostatka (i utakmicu manje) u odnosu na najvećeg rivala.

Čak i da se ne radi o istinskoj legendi koja je u protekle dve godine ostvarila vrhunske rezultate, bilo bi neozbiljno da se u klubu kao što je Crvena zvezda desi ovakav iznenadan rastanak sa trenorom.

FOTO: FK Crvena zvezda

Dejan Stanković

Pored toga, Stanković ima ugovor sa crveno-belima još 18 meseci i kako često govori „ogromnu želju da sa njom napravi velike stvari“.

Prošle sezone je malo falilo da izbaci Milan, ove Zvezda opet odlično gura u Lige Evrope i na korak je do plasmana u evropsko proleće.

Od dolaska na kormilo, 21. decembra 2019. godine, Deki je vodio Crvenu zvezdu na 90 utakmica, ostvario je 69 pobeda, 13 remija i osam poraza, uz gol razliku 222:62.

BONUS VIDEO  Novak Đoković peva "Pukni zoro" - snimak o kome priča Srbija

 

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a