A SAD U GENT PO POBEDU! Crno-beli optimisti uoči gostovanja u Belgiji

Novosti online

01. 11. 2021. u 22:20

NIJE Partizanu ništa funkcionisalo po željama u ofanzivi protiv Čukaričkog (2:0), a da se taj minus u igri ne pretvori i u rezultatski minus postarao se štoper crno-belih Igor Vujačić.

А САД У ГЕНТ ПО ПОБЕДУ! Црно-бели оптимисти уочи гостовања у Белгији

foto: Tviter/Partizan

Odlična reakcija na centaršut Miloša Jojića u 33. minutu i lopta u mreži Petrovića obrisali su dotadašnje evidentne propuste, koji su vrlo lako mogli da olakšaju posao Čukaričkom na putu ka planiranom iznenađenju.

U danu posle 14. pobede u 15 odigranih superligaških kola, crnogorski defanzivac nije krio olakšanje zbog pozitivnog raspleta u duelu sa ekipom, koja je najviše namučila Partizan u Humskoj ove jeseni.

- Ovo je bila veoma zahtevna i teška utakmica, ekipa Čukaričkog zaista igra dobro. Mi smo pružili dobru partiju, mislim da su navijači imali šta da vide. Najvažnije je da smo slavili i upisali nova tri boda - podvukao je Vujačić.

Pogodak kojim je svom timu trasirao put ka novom trijumfu mnogo znači Vujačiću što je bilo primetno i po proslavi gola.

- Što se tiče gola, stvarno sam presrećan. Od početka radimo na treninzima prekide i uvek sam bio blizu da postignem gol, ali nije me htelo. Verovao sam u sebe i sad mi se vratilo. 

Ne krije defanzivac crno-belih da mu je značilo upoznavanje sa trenerom Čukaričkog i legendom Partizana - Sašom Ilićem.

- Zaista je velika čast i privilegija upoznati takvu legendu kluba i igrati protiv njega, stvarno mi je srce puno. Sada nas očekuje još jedna teška utakmica u nizu, ali smo pokazali da možemo da igramo protiv njih. Nadam se da ćemo se vratiti u igru za prvo mesto i da ćemo slaviti u Belgiji - optimistički je zaključio Vujačić.

Za razliku od svih prethodnih gostovanja kada se na put polazilo u jutarnjim časovima dan uoči utakmice, Partizan će put Belgije krenuti tek u sredu po podne. Prethodno će ekipa u "Zemunelu" odraditi trening.

foto: Tviter/Partizan

Partizan je protiv Čukaričkog imao podršku od preko 3.000 navijača među kojima su se našli i dragi gosti crno-belih iz Bačke Palanke. Mališani iz fudbalskog kluba Slavija Pivnice su svih 90 minuta grlima i dlanovima bodrili svoje ljubimce na terenu.

Zdjelar pod upitnikom

VELIKI minus za Partizan pred put u Belgiju predstavlja povreda zadnje lože Saše Zdjelara, pa iako još nije definitivno potvrđeno, jasno je da se šanse neumornog veziste da zaigra u Gentu mere promilima. Kada je u pitanju zamena za suspendovanog trenera Aleksandra Stanojevića u opticaju su dvojica njegovih pomoćnika - Branislav Vukašinović i Igor Duljaj.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)