SUAREZ PRIČAO SA MESIJEM O DOLASKU U ATLETIKO: Simeone otkrio koliko su "jorgandžije" bile blizu da dovedu Argentinca

Novosti online

13. 10. 2021. u 13:50

LIONEL Mesi je napustio Barselonu i prešao u PSŽ, ali francuski klub nije jedini koji je bio zainteresovan za sjajnog Argentinca.

СУАРЕЗ ПРИЧАО СА МЕСИЈЕМ О ДОЛАСКУ У АТЛЕТИКО: Симеоне открио колико су јорганџије биле близу да доведу Аргентинца

FOTO: AP

Naime, trener Atletiko Madrida Dijego Simeone pokušao je preko Luisa Suareza, inače velikog Mesijevog prijatelja, da privoli 34-godišnjaka iz Rosarija da obuče dres "jorgandžija".

- Nisam zvao Lea, ali jesam Luisa da ga pita kako je i sviđa li mu se ideja, odnosno postoji li i najmanja mogućnost da dođe u Atletiko. Sveukupno trajalo je tri sata, PSŽ je već ranije odlučio da će da ga dovede - priznao je Simeone, pa nastavio:

- Nikad se nije pojavila šansa da sarađujem sa Mesijem. Pre odlaska u PSŽ bio je u Barseloni, a ja u Atletiku, a nismo se sreli ni kao igrači u nastupima za argentinsku reprezentaciju.

Potom je izneo svoje mišljenje o tome koji klub je najbolji za Mesija.

- Ako me pitate u kom bi klubu trebalo da igra, reći ću u onom koji želi da pobeđuje i koji zna što je potrebno za to. Nije važna pozicija na kojoj on igra, važno je da je ekipa posložena za pobede. Ne treba razmišljati o njemu, već o timu - zaključio je Simeone.

Podsetimo, Leo je ove sezone za PSŽ postigao samo jedan gol i to u pobedi protiv Mančester sitija (2:0) u Ligi šampiona.

BONUS VIDEO: RAT NAVIJAČA: Haos u Francuskoj - Pristalice Lila ponovo u centru pažnje

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!