INTER KUPUJE JOVIĆA? Italijanski mediji našli novi klub srpskom napadaču

Novosti online

09. 10. 2021. u 22:33

INTER traži pojačanja i već je planirao da u janurau dovede Luku Jovića (23) iz madridskog Reala. Ovu vest prenosi "Gazeta delo Sport", na udarnoj, naslovnoj strani.

ИНТЕР КУПУЈЕ ЈОВИЋА? Италијански медији нашли нови клуб српском нападачу

Foto: Tanjug

Društvo srpskom napadaču na naslovnici pravi vezista Kaljarija Nahitana Nandesa, uz naslov "Dva poklona za bis", što jasno ukazuje ko su glavne mete italijanskog šampiona u zimskom prelaznom roku.

"Gazeta" Jovića opisuje kao snažnog i hrabrog igrača koji više nije skup, a uz to je i željan dokazivanja, pošto ni ove sezone nema veliku minutažu u "kraljevskom klubu". Inter je spreman na sve opcije, da otkupi ugovor ili da Srbina dovede na pozajmicu.

Italijani su uvereni da Jović nema ništa protiv prelaska u Inter. Iako ga je novi trener Reala Karlo Ančeloti pohvalio u par navrata, njemu sigurno ne odgovara da čitavu sezonu provede u debeloj senci neprikosnovenog Karima Benzeme. Od starta ove sezone, u dresu Reala je na terenu proveo samo 84 minuta, na šest utakmica, u kojima je dobijao šansu na kašičicu.

Od leta 2019, kada je iz Ajntrahta stigao u Real za 60 miliona evra, srpski napadač je odigrao ukupno 38 mečeva, sa učinkom od dva postignuta gola i tri asistencije. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PARTIZAN SE OGLASIO O POVREĐENIM IGRAČIMA: Evo kakvo je stanje sa Jovanovićem i Saldanjom