ZABRANJENA LJUBAV TRESE OSTRVO: Ćerka trenera Mančester sitija u ljubavnoj romansi sa zvezdom Totenhema

Novosti online

08. 10. 2021. u 09:10

PEP Gvardiola i njegov Mančester siti su minulog vikenda u derbiju kola Premijer lige podelili bodove sa Liverpulom (2:2), a prezime španskog trenera poslednjih dana se provlači kroz ostrvske medije, ali ne zbog rezultata i igara "građana".

ЗАБРАЊЕНА ЉУБАВ ТРЕСЕ ОСТРВО: Ћерка тренера Манчестер ситија у љубавној романси са звездом Тотенхема

Foto: Instagram

Razlog je njegova ćerka Marija (20), koja je u vezi sa fudbalerom Totenhema Dele Alijem (25), piše "Dejli Mejl".

Dokaz romanse su i pojedine fotografije na kojima se vide zajedno. Naslednica jednog od najboljih trenera današnjice i fudbaler "sparsa" su nedavno uhvaćeni kako se ljube u baru na vrhu jedne zgrade u Londonu, dok su pre par dana takođe viđeni u jednom restoranu.

Fudbaler je, inače, nedavno raskinuo sa supermodelom Rubi Me, sa kojom je pet godina bio u vezi, a kao razlog za krah ljubavi ona je navela da "ne obraća previše pažnje na nju, jer igra igricu 'Fortnajt' previše".

Deluje da je Ali brzo pronašao novu ljubav, a preostaje da se vidi kako će reagovati Pep i da li mu prija što se njegova ćerka našla u centru pažnje medija. 

Prema pisanju ostrvskih medija, Gvardiola ne voli da mu se porodica provlači po štampi, a još manje želi da mu se mezimica zabavlja sa fudbalerom. I to ne bilo kojim, već Dele Alijem, koji važi za nestašnog dečka engleskog fudbala.

Inače, Pep sa suprugom Kristinom ima još dvoje dece, sina Marijusa (18) i ćerku Valentinu (13). Što se Alija tiče, on je u poslednje vreme ponovo počeo da dobija šansu u Totenhemu i sve češće je na terenu, ali je i dalje daleko od forme koja ga je ranije krasila.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a