ZVANIČNO: Marko Nikolić nije više trener Lokomotive

Novosti online

05. 10. 2021. u 16:23

PIČALO se nekoliko dana, a sad je stigla potvrda. Marko Nikolić više nije trener moskovske Lokomotive.

ЗВАНИЧНО: Марко Николић није више тренер Локомотиве

FOTO: EPA

Klub iz glavnog grada Rusije i srpski stručnjak su još juče dogovorili sve detalje oko prekida saradnje, a danas je objavljeno da je definitivno došlo do razlaza sa bivšim trenerom Partizana.

- Fudbalski klub Lokomotiva i srpski trener Marko Nikolić sporazumno su raskinuli ugovor. Zajedno sa Nikolićem stručni štab napuštaju i Radoje Smiljanić i Goran Basarić. Lokomotiva se zahvaljuje Marku Nikoliću i njegovim asistentima za posvećenost poslu i želi im mnogo uspeha u nastavku karijere. U narednom periodu ulogu glavnog trenera obavljaće Dmitrij Loskov - navodi se u saopštenju moskovskog kluba.

Kako prenose ruski mediji Nikolić će za raskid ugovora na ime obeštećenja dobiti tri miliona evra pošto je letos potpisao novi trogodišnji ugovor.

Srpski stručnjak je od 1. juna prošle godine sedeo na klupi Lokomotive. Za vreme boravka na stadionu "RZD Arena" uspeo je klub da uvede u Ligu šampiona i osvoji Kup Rusije.

Čim se pojavila mogućnost da 42-godišnjak iz Beograda postane slobodan u izboru nove sredine, odmah su se pojavile priče kako ga želi Specija član Serije A, ali i bugarski Ludogorec. Ipak, po rečima njegovog menadžera Dejana Joksimovića, malo je verovatno da će Nikolić preuzeti neki klub pre januara.

BONUS VIDEO: Izjave igrača nakon duela Partizan - Crvena zvezda

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri