PIKSI PROZIVA "ORLOVE": Fudbaleri Srbije počinju pripreme za kvalifikacione mečeve

M. B.

04. 10. 2021. u 10:00

VREME je za novi ciklus reprezentativnih obaveza, u kojem bi Srbija posle duela u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo protiv Luksemburga i Azerbejdžana trebalo da "overi" trku udvoje sa Portugalcima za prvo mesto koje direktno vodi na Mundijal.

ПИКСИ ПРОЗИВА ОРЛОВЕ: Фудбалери Србије почињу припреме за квалификационе мечеве

Foto M. Vukadinović

Selektor Dragan Stojković Piksi će tokom dana okupiti "orlove" u sportskom centru u Pazovi, a već od 17 časova na programu je prvi trening. Prethodno će svoje obaveze prema medijima na onlajn konferenciji odraditi golman Predrag Rajković i najbolji strelac nacionalnog tima svih vremena Aleksandar Mitrović.

I MLADI KREĆU

DANAS će se okupiti i mlada reprezentacija (u hotelu "Kraun Plaza"), koju takođe očekuju dve utakmice u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Puleni Zvonka Živkovića (na slici) već sutra po podne putuju u Jermeniju, gde ih 7. oktobra očekuje duel sa vršnjacima iz ove zemlje, dok je za 12. oktobar u Beogradu zakazana utakmica sa prvim favoritom grupe - Francuskom.

"Orlovi" će narednih dana trenirati u Staroj Pazovi sve do puta u Luksemburg, gde će 9. oktobra odmeriti snage sa domaćinom. Tri dana kasnije Tadić, Mitrović i društvo će dočekati Azerbejdžan na stadionu "Rajko Mitić".

Stanje na tabeli je takvo da Portugalci uz pet odigranih utakmica kao i Srbija beže "orlovima" dva boda na tabeli, a pre međusobnog duela poslednjeg kola u Lisabonu 12. oktobra dočekuju Luksemburg, dok 11. novembra gostuju Republici Irskoj.

Srbiji je, sa druge strane, posle oktobarskih okršaja sa Luksemburgom i Azerbejdžanom preostalo još samo gostovanje Portugalcima, gde će nam, ukoliko prethodno Ronaldo i drugovi ne naprave kiks, biti potrebna pobeda za izbegavanje baraža i direktan plasman na svetsku smotru fudbala.

BONUS VIDEO: Izjave igrača nakon duela Partizan - Crvena zvezda

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)