ON JE HEROJ ŠERIFA I ŽIVI SVOJ SAN: Sebastijan Til pokorio Santjago Bernabeu, a svi govore o njegovoj tetovaži (FOTO/VIDEO)

Novosti online

29. 09. 2021. u 08:54

DA se snovi ostvaruju dokaz je fudbaler Šerifa Sebastijan Til, koji je u utorak veče srušio Real Madrid golčinom sa 20 metara i tako doneo ekipi iz Tiraspolja šesti bod u dve utakmice Lige šampiona.

ОН ЈЕ ХЕРОЈ ШЕРИФА И ЖИВИ СВОЈ САН: Себастијан Тил покорио Сантјаго Бернабеу, а сви говоре о његовој тетоважи (ФОТО/ВИДЕО)

FOTO: EPA

Čudili su se svi kada su izbacili Crvenu zvezdu i Dinamo Zagreb iz kvalifikacija, a onda su, posle pobede nad Šahtjorom, fudbaleri Šerifa savladali i slavni Real Madrid. A posle meča mnogi pričaju o tetovaži junaka utakmice.

Ovaj Luksemburžanin na listu leve noge ima istetoviranog samog sebe, sa brojem 31 na leđima, i trofej Lige šampiona oslikan u oblacima, sanjajući da će igrati u tom takmičenju.

Da sve bude neverovatnije, do ove sezone Til nikada nije igrao ni u kvalifikacijama za najjače evropsko takmičenje, a onda je ne samo uspeo da se u njega plasira, već i da fenomenalnim pogotkom obori na pleća trinaestostrukog šampiona Evrope - Real Madrid.

BONUS VIDEO - Zvezdini igrači na treningu u Tiraspolju pred revanš protivu Šerifa

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista