POPOVIĆ VERAN PARTIZANU DO 2024: "Ovo je velika stvar za mene, od prvog dana ovde osećam podršku svih"

N. I.

21. 09. 2021. u 19:56

PARTIZAN godinama ima sreće sa golmanima. Skoro da se i nije osetio odlazak iskusnog kapitena Vladimira Stojkovića u Saudijsku Arabiju, jer je među stative stao 21-godišnji Aleksandar Popović.

ПОПОВИЋ ВЕРАН ПАРТИЗАНУ ДО 2024: Ово је велика ствар за мене, од првог дана овде осећам подршку свих

FOTO: FK Partizan

Momak koji na dresu nosi broj 41 je juče stavio novi potpis na vernost crno-belima. U Humskoj 1 je uz osmehe produžena saradnja sa talentovanim čuvarem mreže do 2024. godine.

Uzme li se u obzir da je prva rezerva Nemanja Stevanović, a da se nedavno u klub vratio i Milan Lukač, jasno je da je trener Aleksandar Stanojević miran bar kada je izbor golmana u pitanju.

- Ovo je velika stvar za mene. Od prvog dana u klubu osećam podršku svih saigrača, ljudi iz stručnog štaba i uprave, a naravno da mi prija i sjajna podrška navijača. Znam da će vreme i kontinuitet u radu doneti samo dobre rezultate - kaže Aleksandar Popović, koji je u društvu sportskog direktora Ivice Ilieva potpisao novi, trogodišnji ugovor.

Poslednji dokaz da Partizan ima sjajno rešenje i sigurnost ispred svoje mreže je Popovićev učinak u večitom derbiju koji je odigran u nedelju (1:1). Sve što je mogao da odbrani - odbranio je, a posebno je važno da je saigračima iz odbrane bio izuzetna podrška tokom celog meča, u kojem je Partizan i protiv najvećeg rivala u Srbiji pokazao da je u konstantno dobroj formi.

- Ne volim mnogo da pričam van terena, jer je moj glavni posao da odbranim mrežu Partizana. Drago mi je što klub veruje u mene, što sam stavio potpis na produžetak ugovora i što moj trener Nemanja Jovšić i šef stručnog štaba Aleksandar Stanojević imaju veliko poverenje u mene - zaključio je Popović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TAKO KLINCI RASKIDAJU VEZE: Predsednik Napretka opleo po bivšem treneru