BOLNICA NA KRAJU RAZGRADA: Zvezdin naredni protivnik u Ligi Evrope desetkovan povredama

Novosti online

21. 09. 2021. u 19:27

NAVIJAČE Crvne zvezde zavbrinula je informacija da je Milan Borjan hospitalizovan i da golman šampiona Srbije nije jedini u timu koji ima problema sa virusom.

БОЛНИЦА НА КРАЈУ РАЗГРАДА: Звездин наредни противник у Лиги Европе десеткован повредама

Foto: EPA-EFE/VASSIL DONEV

Srećom, ispostavilo se da prve informacije da je reč o koronavirusu nisu tačne, nego da se radi o stomačnom virusu.

Zvezda je zbog toga najavila da će tražiti odlaganje prvenstvene utakmice protiv Voždovca, a kako sada stvari stoje moglo bi se desiti da i utakmica Lige Evrope protiv Ludogoreca bude odložena, ali na zahtev Bugara.

Brojne povrede snašle su tim koji sa klupe predvodi Valdas Dambrauskas. Kako prenose mediji u Bugarskoj, nije mali broj fudbalera čije je igranje u narednim mečevima Ludogoreca, pa i u onom protiv Zvezde u okviru Lige Evrope, pod znakom pitanja. Levi bek Anton Nedjalkov se povredio u Ligi Evrope protiv Mitjilanda i prinudno je zamenjen, a mada su prvi izveštaji o povredi bili optimistični, ispostavilo se da je povreda ozbiljnija pa je njegov nastup protiv crveno-belih pod znakom pitanja.

U Danskoj se povredio i Kiril Despodov, krilni napadač koji važi za jednog od najboljih fudbalera Ludogoreca i upitno je da li će se naći u timu protiv Zvezde, kao i krilni napadač Mavis Cibota. Osim ove trojice fudbalera, već duže vreme van tima su Vanderson i Kauli, a jedina dobra vest što se treninzima vratio Jordan Ikoko.

BONUS VIDEO - Susret Novaka Đokovića i Dejana Stankovića na aerodromu Nikola Tesla

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a