MISTERIOZNA SMRT FUDBALERA REŠENA POSLE 32 GODINE: Bivša devojka ga drogirala i ugušila, pa iscenirala njegovo samoubistvo!

Novosti online

21. 09. 2021. u 08:23

BIVŠA devojka italijanskog fudbalera Donata "Denisa" Bergaminija (27), koji je preminuo 18. novembra 1989. u navodnoj nesreći na auto-putu, Izabela Interno (52), optužena je za saučesništvo u ubistvu sa predumišljajem nakon 32 godine od tragične nesreće.

МИСТЕРИОЗНА СМРТ ФУДБАЛЕРА РЕШЕНА ПОСЛЕ 32 ГОДИНЕ: Бивша девојка га дрогирала и угушила, па исценирала његово самоубиство!

Foto: AP

U početku se verovalo da je reč o samoubistvu kada je telo Bergaminija, koga je prema prvobitnoj verziji pregazio i usmrtio kamion, pronađeno na ulici u blizini gradića Rozeto Kapo Spuliko, u Kalabriji, prenosi Klix.

Takvu rekonstrukciju događaja članovi porodice, brojni novinari i bivši saigrači nikada nisu smatrali verovatnom, jer je u dokaznom materijalu od početka postojalo mnoštvo nelogičnosti i propusta.

U novembru 2017. godine nakon dodatne istrage, po nalogu suda u Kastrovilariju, obdukcijom je potvrđeno da je nesrećni fubaler udavljen pre nego što je završio pod točkovima kamiona

Konačno, gotovo 32 godine nakon smrti Bergaminija, za ubistvo su optuženi njegova bivša devojka Izabela Interno i vozač kamiona Rafael Pisano.

Ona ga je navodno drogirala i ugušila

Prema navodima tužioca, osumnjičena Interno, koja je u to vreme imala 19 godina, ubila je dečka zbog prekida njihove veze.

Nakon što ga je drogirala, navodno ga je ugušila uz pomoć nepoznatih ljudi, a potom je simulirala njegovo samoubistvo.

Prvo ročište za suđenje zakazano je za 25. oktobar i čini se da bi istina u ovoj priči, koja je po svemu poput filmske, konačno mogla da izađe na videlo.

Donato "Denis" Bergamini bio je vezni igrač koji je karijeru gradio u italijanskim niželigašima - "Imoli", "Rusi" i "Cosenzi" gde je ostavio i najdublji trag tokom pet godina igranja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)