REAL SE VRATIO KUĆI: Madriđani Seltu ispratili "petardom" sa Bernabeua

Novosti online

12. 09. 2021. u 23:33

NAVIJAČI Reala dočekali su priliku da se vrate na svoj stadion.

РЕАЛ СЕ ВРАТИО КУЋИ: Мадриђани Селту испратили петардом са Бернабеуа

FOTO: Tanjug

Igrali su čitavu prošlu sezonu na Alfredo di Stefaniju , a početak ove dočekali su sa tri uzastopna gostovanja. 

Ovaj 12. septembar je bio "istorijski", pošto su Madriđani protiv Selte otvorili "Santjago Bernabeu". I to su učinili na više nego impresivan način - sa pet golova u mreži rivala - 5:2 (1:2).

Selta je dobro otvorila meč, su strepeli posle golova Santija Mine i Ćervija koji su dva puta dali Selti prednost u 4. i 31. minutu utakmice. Upisao se između dva gola Selte i Benzema. 

Međutim, nije mnogo prošlo do preokreta Madriđana. Samo sedam minuta je bilo dovoljno Realu da sve preokrene, pa je Benzema već u 47. minutu uspeo da poravna rezultat, a potom je Vinisijus u 53. minutu vratio osmehe na stadionu "Santjago Bernabeu".

Nije tu Real stao, hteo je da dokrajči svog rivala. Kamavinga je u 72. minutu postigao četvrti gol za Real, a peti na meču, i njegov treći postigao je Karim Benzema u 87. minutu susreta.

Madriđani su na taj način iskočili na prvo mesto u španskoj Primeri i bodovno su poravnati sa Valensijom i Atletiko Madridom. Na drugoj strani tabele je Selta, koja je u zoni ispadanja sa samo jednim bodom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024