GOTOVA STVAR? Mbape od petka u Real Madridu

Novosti online

26. 08. 2021. u 14:59

KILIJAN MBAPE u petak stiže u Madrid gde će tokom vikenda obaviti lekarske preglede i postati novi igrač kraljevskog kluba!

ГОТОВА СТВАР? Мбапе од петка у Реал Мадриду

EPA

Tako bar tvrde španski mediji. Iako je ovo treba uzeti sa dozom rezerve u teoriji nije nemoguće.

To je ponajviše učinjeno kako se ne bi gubilo vreme nakon dogovora sa Pari Sen Žermenom za šta nije pitanje da li će, već kada će se desiti.

Svesni su i jedni i drugi da je posao neminovnost, samo je ostala da se utvrdi tačna cena. Realova prva ponuda od 160.000.000 evra je odbijena.

Iako je Leonardo juče govorio da je to samo taktika Real Madrida kako bi predstavio Mbapeu da je sve učinio da ga dovede jasno je da je to taktika PSŽ-a da izvuče više novca.

A sa koliko bi bili tačno zadovoljni – ne zna se. Nadaju se da će izvući barem 200.000.000 evra. Istina, zaista je teško očekivati da Real ode baš toliko. Posebno za fudbalera koji je u poslednjoj godini ugovora.

Mnogo realnije je da se dva kluba nađu na sredini i da za 180.000.000 evra, koliko je Mbape i plaćen Monaku, završe posao.

Da u narednih sedam dana zaista očekujemo bum potvrdio je i nekadašnji sportski direktor “kraljevskog kluba” Predrag Mijatović.

– PSŽ mora da bude u okvirima finansijskog fer-pleja, a jedini igrač koga može da proda je Mbape. On ne želi da produži ugovor, praktično je već slobodan, a niko se ne igra sa milionima u vreme koronavirusa. Predstavnici igrača su kontaktirali Real, očito se sve radi u dogovoru. Ponuda je važan korak, ali očekuje se i neka Mbapeova izjava, mada dovoljno govori to što ne želi da produži ugovor.

On smatra da će Mbape zatresti tržište jednako kao kada je Kristijano Ronaldo dolazio u Madrid u tada rekordnom transferu.

– Transfer koji je na pomolu, bio bi jedan od najvećih u istoriji svetskog fudbala. Bio bi sličan dolasku Ronalda u Real – poručio je Mijatović.

(meridianbetsport.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!