UTAKMICA ZA INFAKRT U SUBOTICI: Spartak slavio sa penala u zaustavnom vremenu!

Novosti online

22. 08. 2021. u 20:07

FUDBALERI Napretka gostovali su Spartaku u 6. kolu Superlige. "Golubovi" su slavili u zaustavnom vremenu sa "bele tačke" 3:2.

УТАКМИЦА ЗА ИНФАКРТ У СУБОТИЦИ: Спартак славио са пенала у зауставном времену!

FOTO: Printskrin

Spartak je došao do vođstva od 2:0. Spartak je poveo u 32. minutu golom Hristovića, a potom je mladi fudbaler još jednom do poluvremena zatresao mrežu. 

U 60. minutu Milošev Kocić je proigrao Jovanovića koji je uspeo da smanji zaostatak, a potom je Saša Marjanović novim golom u sezoni u 70. minutu poravnao rezultat. 

Tempo je za nijansu opao posle nekoliko dobrih napada Spartaka i pokušaja Lazara Tufegdžića, a onda je usledio šok za domaćina i novi pad tempa. Usledio je napad Napretka i akciju je okončao pogotkom kapiten Saša Marjanović. Prethodno je centrairao Dabić, lopta se odbila do Marjanovića koji je matirao Dubljanića.

 Međutim, pogodak je poništen zbog ofsajda, a usporeni snimak pokazao je da su sporne čak dve situacije i usledio je pregled VAR sudija. Sve to, trajalo je velikih šest minuta. Situacija jeste bila kompleksna, ali previše. Sudija Marković je pokazao ka centru i usledilo je slavlje Đumijevig momaka.

Tu nije bio kraj. Marković je meč produžio čak 10 minuta, a u trećem minutu nadoknade pokazao je na belu tačku i to u korist Spartaka. Furtula je srušen od strane golmana rivala, a Tufegdžić ponovo izrasta u junaka svog tima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a