ALBANAC UZIMA MESIJEVU DESETKU: Barselona protiv Sosijedada kreće u novu eru

Novosti online

15. 08. 2021. u 13:23

Katalonci su dan uoči duela sa Real Sosijedadom na Nou Kampu (20.00) uspeli da registruju nove igrače. To znači da će za večerašju utakmicu Holanđanin imati na raspolaganju Memfisa Depaja i Erika Garsiju, ali i prekomandovanog albanskog napadača Reja Manaja, koji je prošle sezone nastupao za B tim, a tokom priprema se nametnuo golovima!

АЛБАНАЦ УЗИМА МЕСИЈЕВУ ДЕСЕТКУ: Барселона против Сосиједада креће у нову еру

Foto: EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Postigao je četiri gola u pet nastupa! Tri je dao niželigašu Taragoni (za poluvreme), jedan Đironi, a protiv Štutgarta, Salcburga i Juventusa ulazio u poslednjih desetak minuta!

Reprezentativac Albanije, u Barselonu je stigao januara 2020. iz Albasetea za 2.000.000 evra!  Manaj je trenutno najbliži da za duel sa Sosijedadom obuče dres s kultnom desetkom na leđima, koji je ostao upražnjen Mesijevim odlaskom!

Tokom priprema taj broj bio je slobodan, a pravila Primere nalažu da klub za utakmicu mora imati 25 igrača registrovanih po rednim brojevima od jedan do 25.

Moguće je, naravno, da neki drugi fudbaler iz aktuelnog sastava ponese broj koji je Mesi nasledio od Ronaldinja! Ipak, na sajtu La Lige je Memfis Depaj je prijavljen kao devetka. Povređeni Serhio Aguero kraj svog imena ima 19, povratnik iz Beitsa Emerson 22, dok je Erik Garsija bez broja, ali da li će štoper nositi broj deset na leđima?

Ostaje nam da vidimo hoće li to biti Manaj...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)