NOVI DEBAKL AJNTRAHTA: Borusija ih ponizila na otvaranju sezone, Haland nastavlja gde je stao!

Novosti online

14. 08. 2021. u 20:30

FUDBALERI Borusije iz Dortmunda na silovit način otpočeli su novu sezonu u Bundesligi. "Milioneri" su savladlai Ajntraht 5:2.

НОВИ ДЕБАКЛ АЈНТРАХТА: Борусија их понизила на отварању сезоне, Халанд наставља где је стао!

FOTO: Tanjug

Nakon što je Majnham obrukao Ajntraht eliminisavši ih iz prvog kola Kupa Nemačke, nije tim iz Frankfurta ništa bolje otvorio ni Bundesligu. U potpunosti je Borusija odigrala crveno-crne, a kući su ispraćeni sa pet pogodaka u mreži! 

Iskusni Marko Rojs je u 23. minutu doneo prednost domaćinu. I prvi gol za Ajntraht postigao je domaći igrač. Četiri minuta kasnije Feliks Paslak je matirao svog golmana. 

Već u 32. minutu Borusija ponovo dolazi do vođstva, a strelac je bio Torgan Azar. Furioznu igru "milioneri" su krunisali sa još dva gola do poluvremena. Prvo je Erling Haland u 34. minutu uspeo da se upiše u strelce. Ipak, gol Marka Rojsa u 40. minutu poništen je nakon VAR snimka. 

Nisu se žuto-crni mnogo uzdrmali zbog toga. Đovani Rejna je odlično reagovao u 58. minutu. Potom je Norvežanin Erling Haland upisao i drugi gol.

Nakon dobrog proigravanja u 72. minutu upisao je petu "recku" za domaći sastav. Pre kraja meča Ajntraht uspeva da ublaži poraz, a na 5:2 smanjio je Jens Hauge.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna