IGRALI FINALE KUPA I NASTUPALI U EVROPI, DANAS DOTAKLI DNO: Nemaju da plate sudije, mole navijače za pomoć na Instagramu!

Novosti online

14. 08. 2021. u 18:37

SVOJEVREMENO je Borac iz Čačka nastupao u Evropi, danas je na najnižim granama od osnivanja kluba.

ИГРАЛИ ФИНАЛЕ КУПА И НАСТУПАЛИ У ЕВРОПИ, ДАНАС ДОТАКЛИ ДНО: Немају да плате судије, моле навијаче за помоћ на Инстаграму!

FOTO: Boracfk.com

Podsetimo 2009. godine Borac je u Ligi Evrope nastupio protiv Ajaksa, takođe su se našli u finalu Kupa Srbije, danas se takmiče u trećem po rangu takmičenju u Srbiji. 

Klub nema finansija da isplati osnovne troškove odigravanja mečeva, te putem društvenih mreža mole navijače za pomoć. 

Iza "Zebri" je teška sezona. Osigurali su opstanak u Prvoj ligi Srbije, potom je zbog nameštanja mečeva klub kažnjen sa 4.000.000 dinara i oduzimanjem četiri boda. 

Upravo to oduzimanje bodova je gurnulo Borac u "crveni" deo tabele, a ubrzo nakon toga su i ispali iz ovog takmičenja.

 Mnogo veći udarac za ovaj klub je novčana kazna koja je "pojela" budžet ovog tima, upravo zato mole navijače da im pomognu. 

- Zbog svima poznate situacije iz prošle sezone, kada je savez odlučio da našem Borcu oduzme pola budžeta, klub je došao u dosta nezgodnu situaciju pred start nove sezone... Troškovi sudija za utakmicu protiv Slove iz Požege su 60.000 dinara. Klub trenutno nije u situaciji da isplati taj iznos - stoji u prvom delu saopštenja Borca, a dalje glasi.

- Zato se nadamo da iza leđa imamo naše verne navijače... Potrebno je da se proda minimalno 300 karata za utakmicu protiv Sloge da bi ta utakmica uopšte mogla da se odigra. U slučaju da se ne skupi novac, utakmica se neće odigrati jer neće biti sudija i rezultat će biti 3:0 za goste.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna