VALENSIJA SIGURNA NA STARTU PRIMERE: Soler heroj "slepih miševa"

Novosti online

13. 08. 2021. u 23:07

VALENSIJA je dobro počela novu sezonu španske Primere, pošto je u prvom kolu na "Mestalji" pobedila Hetafe sa 1:0.

ВАЛЕНСИЈА СИГУРНА НА СТАРТУ ПРИМЕРЕ: Солер херој слепих мишева

Foto: EPA-EFE/Kai Foersterling

Na utakmici je viđen samo jedan gol, ali je bilo dosta ubzuđenja, što najbolje pokazuje činjenica da je sudija Hesus Hil Mancano pokazao dva crvena kartona.

Prvi već u 3. minutu kada je fudbaler domaćin Hugo Giljamon morao u svlačionicu zbog oštrog prekršaja. Ali, arbitar ga je isključio tek nakon konsulatacija sa kolegama iz VAR sobe.

Nedugo potom "slepi miševi" su došli do prednosti. Karlos Soler je u 11. minutu bio precizan sa bele tačke i ispostavilo se da je to bio jedini pogodak na utakmici.

Mogli su i jedni i drugi da postignu još neki gol, no to se nije desilo. Nijednom se više nije zatresla mreža, ali je viđen još jedan crveni karton. Njega je dobio igrač gostiju Erik Kabako koji je zaradio drugi žuti karton, što je značilo da je za njega utakmica bila gotova u 76. minutu.

To je poslednje što je bilo vredno pomena. Na kraju razloga za slavlje imala je Valensija koja je dobro počela novu sezonu.

Inače za Hetafe su celu utakmicu odigrao Nemanja Maksimović, dok je Stefan Mitrović zamenjen u 46. minutu. Na drugoj strani Uroš Račić je dobio priliku u 69. minutu kada je ušao u igri umesto Danijela Vasa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!