KLOP OBRADOVAO NAVIJAČE LIVERPULA: Dvojac štopera spreman za start Premijer lige

Novosti online

12. 08. 2021. u 16:14

TRENER Liverpula Jirgen Klop obradovao je navijače, pošto je otkrio da će defanzivci Virdžil van Dajk i Džo Gomez biti spremni za start sezone.

КЛОП ОБРАДОВАО НАВИЈАЧЕ ЛИВЕРПУЛА: Двојац штопера спреман за старт Премијер лиге

FOTO: AP/Tanjug

Oba štopera dobili su određene minute tokom pripreminih utakmica i biće na raspolaganju nemačkom stručnjaku za prvu utakmicu u Premijer ligi protiv Noriča.

- Mislim da su spremni, barem tako izgleda. Ali u ovakvim situacijama je tako da nikad ne bi trebalo da žurimo sa povratkom. Donećemo odluku ko će početi meč, ko će ući kasnije i slično, ako mislim da su spremni za 90 minuta, onda su spremni za to - rekao je Klop.

Ovaj 54-godišnjak je jasan po pitanju njih dvojice.

- Ako bih razmišljao tako da počnu meč i da ih onda izvedem ranije, onda to ne bi imalo smisla. Pozicije centralnih defanzivaca nisu takve da želite da ih menjate tokom utakmice. Videćemo. Obojica izgledaju dobro, sledi još jedan intenzivan trening. Videćemo još kakva će biti odluka - zaključio je Nemac.

Van Dajk nije igrao od oktobra kada se povredio nakon duela sa golmanom Evertona Džordanom Pikfordom, dok se Gomez povredio mesec dana kasnije u dresu reprezentacije Engleske.

Podsetimo, Liverpul u prvom kolu Premijer lige gostuje na "Kerou roudu", a utakmica je na programu u subotu od 18.30.

(B92)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)