NIŠTA od očekivanog i dugo priželjkivanog okršaja Crvene zvezde i Dinama u plej-ofu Lige šampiona. dinamo je pobedom u poljskoj uspeo, ali se Zvezda okliznula u Moldaviji. Iz Dinama posle ovakvog raspleta ističu - da o Zvezdi nisu ni razmišljali!

Goran

11.08.2021. 11:23

Šta da razmišljaju ko je vidio prvu utakmicu protiv Kairata a razume se u ovu igru znao je da zvezda neće dalje. Jer da je Kairat došao u bg s punim sastavom zvezda bi ispala i tad. Nego malo sreća ih poslužila jer je Kairat igrao s omladincima. Katai je navikan igrač. I svi navikani nisu trebali da igraju. Ben je zvezdin najbolji igrač a on na klupi. Tako je stanković izgubio jer nezna da u ovakvim utakmicama se ne prave igrači. Srnić je krilo a Nikolić i Petrović su veznjaci a ne igraju veznog već Srnić igra. Ajd ko malo zna fudbal to ne bi uradio a jbg u zvezdi to rade. Sad najvažnija utakmica. Jbg loše. Zvezda prošle godine i sad nebo i zemlja a to je do trenera. Dobar trener se ne odriče Milunovića her što je dao pare za Bakajoka koji nije ni za srpsku ligu i ovaj novi napadač te pare su trebali da daju Milunovići i dva gola što smo dobili glavom nikad ne bi pali. Ali jbg trener zna da sluša Terzu koji veze nema a trpa se svagde. Bit će druga u ligi jer su sve zajebali.

Đorđe

13.08.2021. 10:00

..otreznite se ljudi, sa ovakvom igrom doživeli bi kataklizmu na marakani a kamoli uzagrebu...tu smo gde smo sa krivuljom prema dole...siguran poraz odplavih bi boleo još više...dobro je.