MAJA U SUZAMA ODLOŽILA PENZIJU: U Parizu slavim 40. rođendan

Tanjug

08. 08. 2021. u 08:07

NIJE bilo lako oporaviti se posle poraza od Amerikanki u polufinalu, jučerasnji dan bio je težak, trening, plus ovaj jutarnji termin, ali presrećni smo. Bronza je kao kuća i sada da u lepoj atmosferi nastavimo pripreme za Evropsko, izjavila je kapiten srpskih odbojkašica Maja Ognjenović posle pobede protiv Koreje (3:0) u meču za treće mesto na Olimpijskim igrama u Tokiju.

МАЈА У СУЗАМА ОДЛОЖИЛА ПЕНЗИЈУ: У Паризу славим 40. рођендан

Foto: AP

"Ne mogu da kažem da nismo očekivali medalju, ali medalja je uspeh. Mora se priznati da nam je nedostajala Brankica, većina tereta pala je na Tijanu, ali smo pokazale da možemo da igramo kao tim i zato je ovaj rezultat došao kao posledica mukotrpnog timskog rada", rekla je Ognjenović srpskim izveštačima u Tokiju i dodala da su zaslužile pravi doček u Beograd.

Takođe, istakla je da će "brzo" Igre u Parizu i da nije loše da tamo proslavi 40. rođendan.

Tijana Bošković, koja će naredne dve sezone biti u istom klubom sa Majom, kaže da će dati sve od sebe da utiče na njenu odluku.

"Presrećna sam što smo posle teškog poraza u polufinalu bili motivisani da donesemo medalju, velika je čast nastupati za Srbiju i što smo ovom medaljom oborili rekord iz Rija", poručila je najbolja odbojkašica na svetu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere